Andre enn meg som har problemer med viasat i kveld?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Andre enn meg som har problemer med viasat i kveld?

    Kom hjem for litt siden og satte på HD PVR'en i fra viasat og får bare opp meldingen "Du har ikke tilgang til denne kanalen på denne mottaker"
    De ber meg ringe eller logge meg på viasat.no for å aktivisere kortet mitt for denne mottakeren. Dette kortet har jo stått i denne mottakeren i over ett år og har aldri hatt dette problemet når jeg bare har hatt den avskrudd noen timer. Og på sidene til viasat fungerer det selvfølgelig ikke å sende en ny aktivisering. Der får jeg bare ERROR melding!

    Noen andre som sliter med dette i kveld eller er det bare meg?
    Og nei, jeg har ikke unnlatt å betale regningene!

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    215
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Denominator
    Kom hjem for litt siden og satte på HD PVR'en i fra viasat og får bare opp meldingen "Du har ikke tilgang til denne kanalen på denne mottaker"
    De ber meg ringe eller logge meg på viasat.no for å aktivisere kortet mitt for denne mottakeren. Dette kortet har jo stått i denne mottakeren i over ett år og har aldri hatt dette problemet når jeg bare har hatt den avskrudd noen timer. Og på sidene til viasat fungerer det selvfølgelig ikke å sende en ny aktivisering. Der får jeg bare ERROR melding!

    Noen andre som sliter med dette i kveld eller er det bare meg?
    Og nei, jeg har ikke unnlatt å betale regningene!
    Det samme har skjedd meg en del ganger tidligere, men det er en stund siden nå... Du må ringe nummeret som står på skjermen og følge anvisningene. Du vil få spørsmål om å taste inn STB id og kortnummer. Hvis du gjør det riktig vil bilde komme tilbake i løpet av sekunder...

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hhagl
    Det samme har skjedd meg en del ganger tidligere, men det er en stund siden nå... Du må ringe nummeret som står på skjermen og følge anvisningene. Du vil få spørsmål om å taste inn STB id og kortnummer. Hvis du gjør det riktig vil bilde komme tilbake i løpet av sekunder...

    Har gjort det, får bare beskjed om at dette kortet allerede er koblett opp i mot denne mottakeren. Så det hjalp ikke på noen måte hos meg i allefall:-|

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvde igjen nå, de sier faktisk at dette kortet er koblet til en ANNEN mottaker og at skifte derfor ikke er mulig. Merkelig!

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    215
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Denominator
    Prøvde igjen nå, de sier faktisk at dette kortet er koblet til en ANNEN mottaker og at skifte derfor ikke er mulig. Merkelig!
    Har også fått de feilmeldingene når jeg har gjort det. Da har jeg prøvd på nytt og tatt ett annet forvalg i begynnelsen, så har det funket. (Taste 1 i stedet for 2...)

    Husker ikke hvilket alternativ du må velge for at det skal bli riktig...

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hhagl
    Har også fått de feilmeldingene når jeg har gjort det. Da har jeg prøvd på nytt og tatt ett annet forvalg i begynnelsen, så har det funket. (Taste 1 i stedet for 2...)

    Husker ikke hvilket alternativ du må velge for at det skal bli riktig...
    DA funket det! Valgte 2 i stedet for 3. Tusen hjertelig takk!!

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    215
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Denominator
    DA funket det! Valgte 2 i stedet for 3. Tusen hjertelig takk!!
    Bare Hyggelig.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •