Samsung HD motaker fra viasat, signal forsvinner og returtnerer.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Samsung HD motaker fra viasat, signal forsvinner og returtnerer.

    Alt er koblet opp og gjort klart, HD kabel koblet til og har klart bilde, men av en eller annen grund vært 3-10 sekund faller signalstyrke og/eller signalkvalitet til 0% for 1-3 sec .. :???:

    Edit: Trenger ikke nødvendigvis og være 0%, kan være fra 0-40% prosent når det faller..

    Noen som vet hva problemet kan være?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Turak
    Alt er koblet opp og gjort klart, HD kabel koblet til og har klart bilde, men av en eller annen grund vært 3-10 sekund faller signalstyrke og/eller signalkvalitet til 0% for 1-3 sec .. :???:

    Edit: Trenger ikke nødvendigvis og være 0%, kan være fra 0-40% prosent når det faller..

    Noen som vet hva problemet kan være?
    Jag hade samma problem då var det DiSEqC-switchen som det var fel på.
    Det konstiga var att det bara var för vissa kanaler som felet syntes på.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal da sies at jeg ikke er veldig god med parabol, hvordan fikser jeg dette?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Turak
    Skal da sies at jeg ikke er veldig god med parabol, hvordan fikser jeg dette?
    Har du flera microvågshuvuden på din parabol har du också en DiSEqC-switch.
    Om så är fallet koppla förbi DiSEqC-switchen och kontrollera.
    Så gjorde jag när jag hittade mitt fel.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •