Problem med HD Tuner fra Canal Digital.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med HD Tuner fra Canal Digital.

    Hei !!
    Har en HD Tuner fra CD,svart box uten harddisk.
    EPG stemmer aldri,virker som om den ikke oppdaterer seg.
    Må hele tiden trykke på HD'knappen for å få full skjerm.
    Kommer til å slite HD'knappen ut skal eg holde på sånn.
    Ofte når eg trykker på info'knappen,låser tuneren seg,og gir beskjed om at smartkort er ikke installert. Da må eg slå tuneren av og på igjen.
    På noen kanaler har eg en blinkende stripe oppe til høyre(plagsomt).
    Oppstarten på tuneren er også treg.
    Er dette vanlig? Eller bør eg ringe til CD å klage.

    Mvh
    Terje Haugen

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    1,059
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Thumbs up tuner

    min er ikke sånn ring cd

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jag har samma box men inga av dina fel.
    Det endaste fel som jag fick efter den sista uppdateringen var att antingen kunde jag ha satellitkanaler men inte marksända.
    Hade jag marsända kanaler hade jag inte satellitkanalerna.
    Har skickat email till CD men ej fått något svar på över en månad.
    Blir att skriva igen.
    Dina fel bör du ta upp med CD tekniska support.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    44
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nad'freak
    Hei !!
    Har en HD Tuner fra CD,svart box uten harddisk.
    EPG stemmer aldri,virker som om den ikke oppdaterer seg.
    Må hele tiden trykke på HD'knappen for å få full skjerm.
    Kommer til å slite HD'knappen ut skal eg holde på sånn.
    Ofte når eg trykker på info'knappen,låser tuneren seg,og gir beskjed om at smartkort er ikke installert. Da må eg slå tuneren av og på igjen.
    På noen kanaler har eg en blinkende stripe oppe til høyre(plagsomt).
    Oppstarten på tuneren er også treg.
    Er dette vanlig? Eller bør eg ringe til CD å klage.

    Mvh
    Terje Haugen
    Det med at du må trykke på den knappen for og endre bildet til 16/9 må gjøres hver gang, blinkende stripe kan du fjerne med noe som heter overscan eller flytte bildet i menyen på tv.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2008
    Poster
    63
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei !!
    Takker for svar.
    Er overscan i menyen på TV eller Tuner?
    Har en 40" Lcd fra Samsung.
    Mvh
    Terje

  6. #6
    Intermediate Bobben1 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Sted
    Lunner/Hadeland
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nad'freak
    Hei !!
    Takker for svar.
    Er overscan i menyen på TV eller Tuner?
    Har en 40" Lcd fra Samsung.
    Mvh
    Terje
    Det er i menyen på TV'n.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •