Canal Digital HD PVR , ny software - Side 42

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 42 av 81 FørsteFørste ... 2 12 22 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 62 72 ... SisteSiste
Viser resultater 821 til 840 av 1608
  1. #821
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    117
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Broseen
    Jeg har også fått ny oppdatering, ikke hatt tid til å teste noe ennå. Men den slo seg på etter kun et trykk på power knappen.
    Da har jeg også satt igang oppdatering. Morsomt at det var "nei" som var markert i dialogboksen som kom opp om oppdatering

    Får håpe dette hjelper litt på funksjonaliteten...

  2. #822
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    668
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke glem å ringe for å få kreditert en mnd på abonnementet. Tap av penger er det eneste språket sånne firmaer forstår. Etter noen tastetrykk så tok det bare 5 sekunder å få en på øret, etter trussel om bytte til Viasat snakket han med lederen sin som godtok en mnd gratis med en gang.




    Edit: Leif.

  3. #823
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får ikke opp noen oppdatering informasjon.Ikke finner jeg noe om det på innstillinger heller.
    Ser at jeg har versjon 2.3.8
    Litt irriterende å ikke finne ut av det.
    Og ja, jeg har 2 antennekabler og har fått opp oppdatering automatisk tidligere før.

  4. #824
    Active Gelbear sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    465
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    mener det står underst når du trykker meny. Blå knapp eller noe

  5. #825
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    233
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av buzzlight
    Får ikke opp noen oppdatering informasjon.Ikke finner jeg noe om det på innstillinger heller.
    Ser at jeg har versjon 2.3.8
    Litt irriterende å ikke finne ut av det.
    Og ja, jeg har 2 antennekabler og har fått opp oppdatering automatisk tidligere før.
    Vil det si at du ikke har oppgradert til Linux versjon? Da hadde jeg ventet, fordi det er mange "bugs" i Linux softwaren. Om du absolut har lyst til å oppgradere kan du jo prøve å resette boksen til fabrikkinnstillinger for så å prøve å skru boksen av og på igjen.

  6. #826
    Intermediate tandberg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tenk om det så slik ut...


    Info


    EPG


    OK-knapp

    Dette er også LINUX.... Bare en digresjon.
    Det er disse folka de skulle satt på oppdraget... 8)

  7. #827
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da er det kanskje like greit å la være å oppdatere da 8)

  8. #828
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    233
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av buzzlight
    Da er det kanskje like greit å la være å oppdatere da 8)
    Nå i dag kom det en oppdatering av Linux softwaren. Jeg har ikke fått prøvd så mye, men regner med at de værste "bugsa" er borte. Om jeg ikke allerede hadde lastet ned Linux softwaren tror jeg at jeg hadde ventet litt for å se hvilke tilbakemeldinger den nye versjonen får.

  9. #829
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeek
    Nå i dag kom det en oppdatering av Linux softwaren. Jeg har ikke fått prøvd så mye, men regner med at de værste "bugsa" er borte. Om jeg ikke allerede hadde lastet ned Linux softwaren tror jeg at jeg hadde ventet litt for å se hvilke tilbakemeldinger den nye versjonen får.

    Du får sjekke ut da, og gi oss tilbakemeldinger.
    Så venter vi spent på om det fortsatt er mye bugs eller ikke

  10. #830
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ny software.
    To åpenbare forbedringer:
    1. Boksen trenger bare ett knappetrykk for å slå seg på.
    2. Boksen husker bildeinnstillingen om man slår den av og på igjen (jeg har satt den til 720p for å få nrk hd gjennom mest mulig uberørt)

    Dermed var de to problemene jeg hadde løst

    Øyvin

  11. #831
    Intermediate Jan Frode sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    537
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvine
    Ny software.
    To åpenbare forbedringer:
    1. Boksen trenger bare ett knappetrykk for å slå seg på.
    2. Boksen husker bildeinnstillingen om man slår den av og på igjen (jeg har satt den til 720p for å få nrk hd gjennom mest mulig uberørt)

    Dermed var de to problemene jeg hadde løst

    Øyvin

    Etter dagens oppdatering har jeg fremdeles problemer med at kanalene må søkes inn på nytt når decoderen har vært avslått, men den husker favorittlisten ?, bildeinnstillingen settes til 1080i uansett om jeg velger 720P. Men den starter ihvertfall på første forsøk nå. ?
    Stue: Primare I32 - Primare DAC30 - Sonus Faber Venere 2.5 - Viablue SC-2 - HTPC - Chromecast Audio - Ipad Air - Spotify Premium

    Reserveutstyr/ til salgs: Nakamichi Amplifier 2
    - Arendal Sound 1723 Tower -System Audio Saxo 30 - Onkyo A-9010 - Sennheiser Momentum

    Det er bedre med en god trekant enn en ond sirkel

  12. #832
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2010
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke fått med meg at det er en ny oppgradering, ¨år prøve den og se.. :-)

  13. #833
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    233
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan Frode
    Etter dagens oppdatering har jeg fremdeles problemer med at kanalene må søkes inn på nytt når decoderen har vært avslått, men den husker favorittlisten ?, bildeinnstillingen settes til 1080i uansett om jeg velger 720P. Men den starter ihvertfall på første forsøk nå. ?
    Rart at det skal være så stor forskjell fra boks til boks. Hos meg har bildeinnstillingene aldri vært noe problem, heller ikke kanalene.

  14. #834
    Intermediate tandberg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeek
    Rart at det skal være så stor forskjell fra boks til boks. Hos meg har bildeinnstillingene aldri vært noe problem, heller ikke kanalene.
    Det er vistnok minst 3 forskjellige hardware varianter av boksen ute å går... :?

    Hvor gammel er din?

  15. #835
    Newcomer christine sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    98
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Zeek
    Rart at det skal være så stor forskjell fra boks til boks. Hos meg har bildeinnstillingene aldri vært noe problem, heller ikke kanalene.
    Kan det være forskjellige revisjoner av samme boksen? Slik at noen av oss har gamle bokser og noen nye med annen hardware inni?

  16. #836
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan Frode
    Etter dagens oppdatering har jeg fremdeles problemer med at kanalene må søkes inn på nytt når decoderen har vært avslått, men den husker favorittlisten ?, bildeinnstillingen settes til 1080i uansett om jeg velger 720P. Men den starter ihvertfall på første forsøk nå. ?
    Ka fan?
    prøvde igjen og der kom det 1080i igjen. Har nå prøvd å skru den av og på fire ganger til og da kommer den tilbake med 720p. Bingo? Søking av kanaler ved oppstart har jeg aldri vært utsatt for. Kutter du strømmen til den når du 'slår den av'?

    Ø

  17. #837
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    668
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg la merke til at programguiden var tåkete sammenliknet med før, men det var kun pga at bildeinstillingene blir satt til 576p etter oppdateringen.

    Ellers fungerer det tilsynelatende bedre nå.

    Men fortsatt dårlig på spoling, ikke bilde i programguide. To ting som må gjøres noe med. Den forrige softwaren (før Linux) var totalt sett bedre.

  18. #838
    Intermediate tandberg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av christine
    Kan det være forskjellige revisjoner av samme boksen? Slik at noen av oss har gamle bokser og noen nye med annen hardware inni?
    Ja! :?

  19. #839
    Intermediate Jan Frode sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    537
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvine
    Ka fan?
    prøvde igjen og der kom det 1080i igjen. Har nå prøvd å skru den av og på fire ganger til og da kommer den tilbake med 720p. Bingo? Søking av kanaler ved oppstart har jeg aldri vært utsatt for. Kutter du strømmen til den når du 'slår den av'?

    Ø
    Nei jeg kutter ikke strømmen
    Stue: Primare I32 - Primare DAC30 - Sonus Faber Venere 2.5 - Viablue SC-2 - HTPC - Chromecast Audio - Ipad Air - Spotify Premium

    Reserveutstyr/ til salgs: Nakamichi Amplifier 2
    - Arendal Sound 1723 Tower -System Audio Saxo 30 - Onkyo A-9010 - Sennheiser Momentum

    Det er bedre med en god trekant enn en ond sirkel

  20. #840
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2008
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av oyvine
    Ka fan?
    prøvde igjen og der kom det 1080i igjen. Har nå prøvd å skru den av og på fire ganger til og da kommer den tilbake med 720p. Bingo?
    Og der var det 1080i igjen. CA 10min etter at jeg hadde skrudd den av kom det en lyd som hørtest ut som harddisk som mister spenninga. Jeg forta meg å skru på igjen, og der var det 1080i igjen. Det ser ut til at boksen min husker 720p innstillingen i OPPTIL 10 MINUTTER! Steike... forbedring!

    ØE

Side 42 av 81 FørsteFørste ... 2 12 22 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 52 62 72 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •