"Media not connected"

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    144
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    "Media not connected"

    Kobler en ny lacie 160GB mobil harddisk til min 7100TS, men får bare til svar "media not connected". Harddisken lyser blått, det betyr vel at den virker? Hva må jeg gjøre for å få dette til å virke?

  2. #2
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av harbart
    Kobler en ny lacie 160GB mobil harddisk til min 7100TS, men får bare til svar "media not connected". Harddisken lyser blått, det betyr vel at den virker? Hva må jeg gjøre for å få dette til å virke?
    Har du formatert den i FAT32 filsystem? Bruk eget program for å få en FAT32 partisjon på 160GB.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    144
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei!

    Det står i bruksanvisningen som fulgte med at den er preformatted i fat32.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    144
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Junior på snart 18 har hatt besøk av en kamerat idag, hva de har gjort vet jeg ikke, men de har jo adskillig mer peiling på data enn meg, så nå virker det!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •