bra signalstyrke - 0 signalkvalitet

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    bra signalstyrke - 0 signalkvalitet

    Jeg har en Strong SRT 8700 mottager og 4 hoder - på Astra, Hotbird, Sirius og Thor.

    Bildet fra Astra og Thor er nå borte.

    Målte signalstyrken - på alle unntatt hotbrid ligger den på 89-91% mens signalkvaliteten er på 0 og mottak er ikke låst.

    På hotbird er signalstyrken omtrent den samme, mottak låst og signalkvalitet på 75%.

    Kan noen gi meg noen hint for hvor jeg må starte feilsøkingen?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Alf M
    Jeg har en Strong SRT 8700 mottager og 4 hoder - på Astra, Hotbird, Sirius og Thor.

    Bildet fra Astra og Thor er nå borte.

    Målte signalstyrken - på alle unntatt hotbrid ligger den på 89-91% mens signalkvaliteten er på 0 og mottak er ikke låst.

    På hotbird er signalstyrken omtrent den samme, mottak låst og signalkvalitet på 75%.

    Kan noen gi meg noen hint for hvor jeg må starte feilsøkingen?
    Sjekk diseqC.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som 4-1 switchen har sagt takk for seg, et ikke ukjent problem.
    Jeg gikk lei, og kjøpte en Spaun 4-1 switch, og har ikke hatt problemer siden, har også 19-13-5-1w. Prøv å skift switch.....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •