Finnes det noe gratis her i livet ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2007
  Poster
  1
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Finnes det noe gratis her i livet ?

  Hei alle. Jeg er fersk i gamet, så ha meg unnskyldt om jeg uttrykker meg klønete.
  Jeg har akkurat kjøpt "full pakke" fra Viasat, sammen med en HD-pvr. Så langt - alt vel.

  Jeg har to "hoder" på parabolen, men benytter kun det ene. Viasat forklarte at det er kun Sirius (hodet til venstre sett forfra) som var nødvendig.

  Men da sitter jeg jo igjen med et "hode" til, med 4 antenneuttak på. Kan det brukes til noe fornuftig ?

  Har i dag 2 kabler fra Sirius-hodet, som begge går til PVR'en. Men sitter også på noen slags bokser, med 2 innganger og 1 utgang. Kan de brukes til noe fornuftig ?

  Har også en esktra parabolantenne stående. er det noe lurt jeg kan bruke den til. Altså - fersk som jeg er trodde jeg at man kunne ta ned "tusenvis" av tv-kanaler fra bl.a. afrika, tyskland, ukraina etc. Kan man det ?

 2. #2
  Newcomer
  Medlem siden
  Nov 2006
  Poster
  61
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ja det andre hodet kan brukes til å ta inn nabosatellitter med, men såvidt jeg vet, tilbyr ikke Viasat noen kanaler utenom fra den satellitten du allerede mottar med det første hodet, og er redd for at mottakeren du har fått med Viasat-pakken ikke er noe særlig brukervennlige når det gjelder andre kanaler fra andre satellitter.

  De boksene du nevner kan være såkalte Di-seq switcher..? brukes i tilfelle til å koble sammen signalene fra to hoder inn i samme kabel.

  Man bør kanskje anskaffe en mer åpen satellittmottaker for å kunne ta inn kanaler fra andre satellitter, og det ledige parabolhodet må også stilles inn på den gitte satellitten som overfører disse kanalene.

  Det finnes hundrevis av satellitter der ute man kan ta imot signaler fra, men har ikke satt meg inn i denne biten helt, og kan desverre ikke gi noen tips om hvor du evt burde begynne..

  Men ja- det går an å f.eks bruke det "ledige" hodet fra den ene antenna og montere det på den andre antenna, og sette denne opp på en eller annen satellitt som kringkaster masse gratiskanaler..

  Lykke til!

 3. #3
  Newcomer
  Medlem siden
  Jan 2008
  Poster
  55
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Nr2 antenna er det best å sikte mot Astra1 (19Ø) eller Hotbird(13Ø), på disse finnes det i allefall noen gratis tyske kanaler, ellers er det som er gratis religion eller pornoreklame.
  Dersom du bor på vestlandet er det naturlige å rette nr2 antenna mot Astra2D (28Ø) og få inn kvalitetskanaler fra BBC og ITV helt gratis, er du så heldig kan du si opp abonnementet på Viasat også, fordi det du får gratis fra Astra2D er programmer av langt bedre kvalitet enn Viasat kan levere.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •