Signaler inn !!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Signaler inn !!

    DB 500S vil ikke ta inn signaler fra parabolen.( 1 W og 5 Ø )
    Kan dette være hardwarefeil? Noen som har vært borte i dette problemet tidligere ? Søker med orginal firmware.
    Har sjekket alle kontakter etc. Alt skal igrunn fungere.........
    Har en mistanke om at det kan rett og slett være kaputt ? (tunerdelen....)
    Noen forslag til løsning ? Eller er det bare å hoppe i det og invistere i ny ......

  2. #2
    Intermediate Troeen sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    779
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Saftpost
    DB 500S vil ikke ta inn signaler fra parabolen.( 1 W og 5 Ø )
    Kan dette være hardwarefeil? Noen som har vært borte i dette problemet tidligere ? Søker med orginal firmware.
    Har sjekket alle kontakter etc. Alt skal igrunn fungere.........
    Har en mistanke om at det kan rett og slett være kaputt ? (tunerdelen....)
    Noen forslag til løsning ? Eller er det bare å hoppe i det og invistere i ny ......

    normal skal få signal på 1w men på 5e kan det stå 4,8e og da får du bilde på eks tv3..
    men prøv og ta stømen på den i 10 sec og gjør ett nytt søk
    vil det forsatt ikke virke, s¨ville jeg ha testet ett annet image..

    gemeni er en del som bruker med mg-cam eller et annet image. det må du nesten prøve ut selv hva du liker.
    det ligger noen linker til sider som gir hjelp med dreambox i andre tråder om db


    Troeen

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    men.....

    Har imaget noe å si når ikke tuneren vil ta imot noen signaler....
    Skal jo få inn signaler uansett vel ?
    Virker som om DB 500 ikke vil ta imot noe som helst , parabolen og ledningene er satt opp riktig....
    Kan "tuner"-delen ha fått en feil,blitt kaputt ?

  4. #4
    Intermediate Troeen sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    779
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Saftpost
    Kan "tuner"-delen ha fått en feil,blitt kaputt ?

    ja det kan være den.. men feil i image orgianl eller ikke kan også gi samme feil


    du kan jo ta med boksen til nabo som har parabol og teste om du signal der,
    og kansje mot satt om naboen med gjørlig.
    så du får luket en eller 2 mulig feil skilde(r).
    her blir det prøv og feil til finner ut hva som det ikke kan være

    troeen

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •