Den offisielle Vantage HD 7100 tråden - Side 39

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 39 av 89 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 59 69 79 ... SisteSiste
Viser resultater 761 til 780 av 1771
  1. #761
    Active vette sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    480
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Voom HD er kryptert etter siste oppdatering.

    Glem det. Virker nå.

  2. #762
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    687
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Eg bytta til CD 4-veis LNB i går, og alt såg ut til å være som det skal, men i dag har eg fått litt problem med at det kommer opp "søker etter signal" på enkelte kanaler. Visst eg blar litt vidare så kommer bildet tilbake, og når eg går tilbake til den aktuelle kanalen så virker den òg. Signalet mitt er på ca. 90%. Eg merka det først etter at eg hadde tatt ein fabrikktilbakestilling, og la inn kanalene pånytt. La så inn den siste softwaren, men problemet er der fortsatt.
    Eg har ikkje merka dette på den andre tuneren min som er ein orginal CD-tuner.

  3. #763
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fabrikktilbakestilling skal du ta ETTER du har lagt inn ny firmware.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  4. #764
    Intermediate Trond B sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2004
    Poster
    1,548
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke tatt fabrikkinnstilling etter noen av de siste oppdateringene (gjorde det en par ganger rett etter jeg kjøpte den). Fungerer problemfritt alikevel.
    ​Hi-Fi: Accuphase E-460 | LINN Akurate DS/1 | PMC twenty.26/22/C | REL R-528
    Head-Fi: SONY TA-ZH1ES | SONY MDR-Z1R | AudioQuest DragonFly Red | Bowers & Wikins P7 Wireless | Bowers & Wikins P9 Signature
    AV: SONY KD-65A1 | DENON AVC-A1HDA | SONY UBP-X800

  5. #765
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen nye funksjoner vil ikke aktiviseres uten at man kjører fabrikkinnstilling. I tillegg vil heller ikke nye transponderfrekvenser legges inn uten man kjører dette.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  6. #766
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    240
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av vette
    Voom HD er kryptert etter siste oppdatering.

    Glem det. Virker nå.
    Er den FTA? På 13° eller 19°?

  7. #767
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av TV-titter
    Er den FTA? På 13° eller 19°?
    Er på Thor 1W, bl.a. i Canal Digitals pakker.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  8. #768
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    687
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Polarbear
    Fabrikktilbakestilling skal du ta ETTER du har lagt inn ny firmware.
    Har gjort det både før og etter, men samme problemet. Har store problem med TV2 no, er inne i 20 sek. så detter det ut i 1 minutt. Har som sagt ikkje problem med orginaltuneren...
    Har ikkje problem med andre kanaler akuratt no. TV2 Zebra virker bla.

  9. #769
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    687
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekka igjen på rom nr.2, og det er visst samme problemet der òg...Har òg fått problem på noken andre kanaler. Noken som har vore borti det samme når dei har bytta LNB? Kan det vær for at den ikkje er lik i utformingen, og at eg derfor må justere antenna?
    På dei kanalene som virker så har eg: S 87 og Q 74. Burde ikkje detta vær godt nok?

  10. #770
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis du har problemer på begge rommene, så høres det ut som det er Quad LNB-hodet som er problemet. Enten er det kommet litt ut av stilling eller så er det noe feil på det. Mener å huske å ha lest her på forumet at det var mye feil på Quad LNB-hodene som blir levert av Canal Digital.

    Har du mulighet for å få lånt et annet og teste? Enten Twin eller Quad LNB-hode.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  11. #771
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    687
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Polarbear
    Hvis du har problemer på begge rommene, så høres det ut som det er Quad LNB-hodet som er problemet. Enten er det kommet litt ut av stilling eller så er det noe feil på det. Mener å huske å ha lest her på forumet at det var mye feil på Quad LNB-hodene som blir levert av Canal Digital.

    Har du mulighet for å få lånt et annet og teste? Enten Twin eller Quad LNB-hode.
    Me har eit instrument dei bruker når dei stiller inn antenner på jobb, så eg får ta å hente det i måro. Visst ikkje så skal eg nok få tak i ein ny LNB Virker foresten no. Kan ha noke med at den er litt ute av posisjon, og at det var noken heller mørke skyer over huset da eg hadde problemet...

  12. #772
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Siste dag for å bestille ny gratis fjernkontroll (samme som 8000S har) hos Vantage er fredag 08/08/2008. Man betaler kun 20 Euro i frakt.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  13. #773
    Active rstave sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    354
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Polarbear
    Siste dag for å bestille ny gratis fjernkontroll (samme som 8000S har) hos Vantage er fredag 08/08/2008. Man betaler kun 20 Euro i frakt.
    Har du adressen dit for og bestille?

  14. #774
    Active
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    484
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av rstave
    Har du adressen dit for og bestille?
    Vantage - Willkommen bei Vantage Digital

    Husk og ha S/N klart etter du har registrert deg .

  15. #775
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    27
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    opptak av Via** kanaler ?

    Hei
    er ny på dette med Hyro..

    Prøvde igår å ta opp en film på tv1000, men ved playback er den bare "sort skjerm" med lyd. Prøvde igjen idag og tok da opp fra CanalDigital det gikk fint ..

    Er dette et kjent problem ??

    PS! kjører Vantage software i hyroen !!

  16. #776
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har nettopp registrert meg, men når jeg taster inn serienummeret, står det at serienummeret allerede er registrert! ??:-? Jeg har i allefall ikke registrert noe der tidligere.

  17. #777
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Viksfjord
    Har nettopp registrert meg, men når jeg taster inn serienummeret, står det at serienummeret allerede er registrert! ??:-? Jeg har i allefall ikke registrert noe der tidligere.
    Du kan sende en epost til Vantage og forklare problemet. Kanskje noen har "hijacked" ditt serienummer for å få en billig fjernkontroll. Hvis du tar et bilde av serienummeret og vedlegger dette som bevis på at det er du som har det, så kan de kanskje åpne for det igjen.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  18. #778
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av knuppa
    Hei
    er ny på dette med Hyro..

    Prøvde igår å ta opp en film på tv1000, men ved playback er den bare "sort skjerm" med lyd. Prøvde igjen idag og tok da opp fra CanalDigital det gikk fint ..

    Er dette et kjent problem ??

    PS! kjører Vantage software i hyroen !!
    Har ikke Viasat selv, men ser på et svensk forum at folk har samme problem med Canal+ kanalene; Läser ämne - Inspelning Canal+

    De har vært i kontakt med Vantage, og har blitt lovd at det skal komme en ny firmware denne uken som skal fikse dette.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  19. #779
    Active
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    484
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Viksfjord
    Har nettopp registrert meg, men når jeg taster inn serienummeret, står det at serienummeret allerede er registrert! ??:-? Jeg har i allefall ikke registrert noe der tidligere.
    Hmm jeg fikk også opp dette at fjernkontrollen allerede var "reservert" til meg . Om noen har fått til å skrive inn ett feil siffer så er det en sak men om noen holder på å ta alle "gratis" fjernkontrollene så er det en heller dårlig ting .

  20. #780
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg går ut fra at hvis du skifter de par siste numrene på ditt eget serienummer, så kan du få flere gyldige serienumre. Hvis noen er interessert i å skaffe seg en mengde fjernkontroller er det sikkert ikke så vanskelig.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

Side 39 av 89 FørsteFørste ... 9 19 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 59 69 79 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •