Problemer med ac3 lyden.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    357
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med ac3 lyden.

    Når jeg velger ac3, så forsvinner lyden på noen av canal+ kanalene. Hva er galt? Har 5.1 surround anlegg.

  2. #2
    Intermediate Bobben1 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Sted
    Lunner/Hadeland
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jaeger
    Når jeg velger ac3, så forsvinner lyden på noen av canal+ kanalene. Hva er galt? Har 5.1 surround anlegg.

    Hvilken mottager bruker du og hvilken 5.1 A/V receiver benytter du ?

    Problemet kan være at du ikke har koblet digital lyd (coax eller optisk) til surround anlegget ditt.

    For å få lyd med AC3 så må du benytte digital lydoverføring mellom dekoderen og surround anlegget. Når du velger AC3 lydspor på en MPEG2 dekoder så blir det ingen lyd på analoge utganger. Med en HDTV mottager så blir det lyd på analoge utganger uansett AC3 eller ikke siden mottagerene har innebygget Dolby downmix dekoder.

    Med digital lydoverføring så vil det bli overført digital PCM på de fleste kanaler og Dolby Digital lyd på f.eks. CANAL+FILM1,CANAL+FILM2 og CANAL+FILM3.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •