CD HD-Tuner m/problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 16 av 16
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    CD HD-Tuner m/problemer

    Treg start for meg ihvertfall

    Sliter med følgende;
    -Blafrende stripe i underkant på enkelte kanaler.
    -Ustabil fjernkontroll "henger seg"
    -Tuner viser ikke klokke i stby.(skal den ikke det?)
    -Lyden kunne vært bedre.

    Slet fælt med oppstart.Hadde en teknikker fra CD på tråden som selv hadde opplevd noe av det samme.Parabolkort ut og inn.220v ut og inn.
    Til slutt løsnet det.Har 75-80% grønn søyle,så signaler er det nok av.
    Ang blafring/stripe nevnte han noe om ny SW oppgradering.(som kommer)

    Noen som kjenner seg igjen ???

  2. #2
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg måtte også slå den av og på noen ganger før den gikk i "init".
    ellers har jeg ikke opplevd noen tekniske problemer.
    Jeg har dog ikke fått tillgang til Discovery HD eller Voom, kun C+HD Film og Sport (som ser fantastisk ut).
    Jeg er også skuffet over at boksen ikke engang har en enkel "timer". Men dette løses kanskje via EPG når den en gang kommer på plass?

  3. #3
    Newcomer ice sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    160
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har koblet opp min nye CD HD dekoder mot en Samsung 40” LCD (LE40M61) via HDMI og Scart(PAL)

    Har noen spørsmål angående dette.

    Syntes bildet på SD er dårligere en fra min gamle CD tuner som jeg også kjørte med scart(RGB)

    Er Scart(RGB) og Scart(PAL) det samme, får bare valgene PAL og S-Video på Scart på den nye HD tuneren?

    Syntes ikke SD signalene blir noe særlig bedre via HDMI heller.

    Når jeg lar dekoderen/TV stå på HDMI inngangen og blar meg gjennom kanalene må jeg hele tiden bruke
    ”HD” knappen på fjernkontrollen får å få skikkelig 16:9 visning på skjermen?

    Det varierer veldig fra kanal til kanal. Funker bedre via scart men da må jeg jo switche TV’en mellom
    Scart og HDMI når jeg går fra SD til HD kanaler?

    Bildet er ganske mye lysere enn mine andre signalkilder (Cambridge DVD89 og Panasonic Blue Ray spiller),
    finnes det noen justering på dekoder for dette? Finner ingen.

    Ved en tilfeldighet i går kveld (hehe) var jeg innom noen kanaler med XXX sendinger og da resatte tuneren seg etter noen sekunder og startet opp på en helt annen kanal?

    Dette skjedde på to av film kanalene

    Er det ikke mulig og sortere favorittlista?

    Ellers har jeg ikke hatt noen store problemer med tuneren men får ikke txt tv knappen til å virke?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Tragisk...

    ...at de kan slippe noe så halvferdig ut på markedet å ta seg så godt betalt for det. Når man ringer og snakker med de skulle man tro de visste om "bugs" i tuner / SW.
    Håper det bedrer seg.Når først bildet kommer,er det jo riktig lekkert i HD og til helga er det jo PL kamper

    Noen som vet hva Svenskene slet med av problemer med HD-tuneren, når den hadde release på markedet ?

  5. #5
    Newcomer ice sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    160
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Svar fra CD

    Hei igjen

    Ca ti minutter etter at jeg svarte på din forrige mail, fikk vi en
    oppdatering på disse dekoderene.

    Når det gjelder tv formatet, så lagrer det seg ikke, grunnet en
    softwarefeil, dette er noe som vil bli rettet på ved neste
    softwareoppgradering.

    Og så må jeg bare beklage feilinformasjon, finner ikke heller noen
    mulighet til å stille lys på dekoderen.

    Kan ikke sortere favorittlisten, men må legge den slik man vil ha den med
    en gang.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    36
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    Jeg har dog ikke fått tillgang til Discovery HD eller Voom, kun C+HD Film og Sport (som ser fantastisk ut).
    Kontakt kundeservice. Jeg hadde tilgang til alle de nye kanalene, bortsett fra C+ Sport HD da jeg fyrte opp første gangen.

    Jeg ringte til feilmeldingsgutta, og en kar ordnet det rimelig greit, selv om han ikke kunne skjønne at jeg ikke hadde tilgang, selv om jeg bekreftet det 2-3 ganger, hehe....Han bestemte seg uansett for å legge til C+ Sport HD en gang til på abb'et mitt, ba meg ha mottakeren på en kanal jeg hadde tilgang til i en times tid uten at jeg byttet kanal, og da jeg sjekket en drøy time etterpå var alt i orden.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nå er jeg lei...

    Sitat Opprinnelig postet av DeVeDe
    Treg start for meg ihvertfall

    Sliter med følgende;
    -Blafrende stripe i underkant på enkelte kanaler.
    -Ustabil fjernkontroll "henger seg"
    -Tuner viser ikke klokke i stby.(skal den ikke det?)
    -Lyden kunne vært bedre.

    Slet fælt med oppstart.Hadde en teknikker fra CD på tråden som selv hadde opplevd noe av det samme.Parabolkort ut og inn.220v ut og inn.
    Til slutt løsnet det.Har 75-80% grønn søyle,så signaler er det nok av.
    Ang blafring/stripe nevnte han noe om ny SW oppgradering.(som kommer)

    Noen som kjenner seg igjen ???
    Fikk min tuner på fredag. Skulle slappe av med en film på C+ film HD. Men det ble en stor irritasjon. Ca. hvert 10 min fryste bilde i ca. par sek. Midt i filmen forsvant undertekst. Og til slutt låste hele tuneren seg.

    Trodde dette kun var et problem med C+ film HD kanalen. Men det samme skjer på andre SD kanaler også. Bilde fryser i et par sekunder for å så komme igjen.

    I dag har jeg plutselig mistet lyden på Discovery HD og C+ Film HD. Har lyd på de andre SD og HD kanalene.

    Dette kan jeg ikke leve med...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Angry Nye problemer

    På fredag "døde" fjernkontrollen min.Virker som sikkelig kvalitet dette :cry:
    Snakket med en superbruker på teknisk hos CD.De skulle sende meg en ny en.
    Makan til mandagsprodukt !!!

  9. #9
    Intermediate homecinema sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    3,116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av OleM
    ...Men dette løses kanskje via EPG når den en gang kommer på plass?
    Er det noen som vet om EPG er på lufta eller ikke? Har lurt på hvorfor jeg ikke får opp EPG... Montøren som var og satte opp parabolen sa at det skulle være EPG, men han var kanskje ikke godt nok informert? :|

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    31
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DeVeDe
    På fredag "døde" fjernkontrollen min.Virker som sikkelig kvalitet dette :cry:
    Snakket med en superbruker på teknisk hos CD.De skulle sende meg en ny en.
    Makan til mandagsprodukt !!!
    Samme problem hos meg - å bla i lister er et mareritt - reagerer knapt. I tillegg låser den seg ofte - ut med strømmen osv. Får visst tilsendt ny jeg også. Min har av en eller annen grunn blitt bedre i løpet av uka.

  11. #11
    Intermediate Bobben1 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Sted
    Lunner/Hadeland
    Poster
    2,709
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av homecinema
    Er det noen som vet om EPG er på lufta eller ikke? Har lurt på hvorfor jeg ikke får opp EPG... Montøren som var og satte opp parabolen sa at det skulle være EPG, men han var kanskje ikke godt nok informert? :|
    Det er ikke EPG med HD boksen. Softwaren er jo ikke ferdig så EPG kommer forhåpentligvis senere. Det er mulig å se nå eller neste program informasjon men ingen flere dagers EPG.

    Boksen skulle gjerne hatt følgende features (i prioritert rekkefølge):
    -Mulghet for å gjøre kanalsøk på 4 posisjoner
    -Transparent format ( inn = ut , f.eks. 1080i sending gir 1080i på HDMI)
    -HD knappen burde vært brukt til å veksle mellom 576p,720p eller 1080i
    (og ideelt sett 576i men dette kan heller ikke Pace&Humax HD boks
    så det spørs om dette er mulig i hardware)
    -16:9 tilpassning av 4:3 signaler (evt. forvrenging av bilde for
    å unngå sorte stolper)
    -EPG


    Følgende bugs:
    -Mottageren kan henge (skjer ikke ofte med min mottager)
    -Mottageren reagerer på andre fjernkontroller.


    Man skal også være klar over at noen flattv'er kan forstyrre fjernkontrollsignaler. Dette er det f.eks. opplyst om i Pioneers brukermanual for plasma skjerm.

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    83
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bugs ?

    Fikk ny fj.kontroll igår.Den funka perfekt

    Sliter alikevel med litt "mauer" nederst i bildet på enkelte kanaler .
    (via HDMI )
    Har også problem med å sette på tuner.Må slå den på to ganger før den skrur
    seg på sikkelig.
    Har heller ikke noen klokke i display ved st.by modus

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å laste ned softwaren på nytt.
    Ta ut nettledning.
    Sett den inn igjen og vent i ca. 3 sek.
    Trykk på OK etterfulgt av INFO i rolig tempo.
    Har du gjort det riktig ser du at displayet teller fra 00-- til 04--.
    Min brukte ca 5 min på dette.
    Står på side 30 i bruksanvisningen.

  14. #14
    Intermediate OleM sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    4,162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det står også at sw-oppdateringer vil foregå automatisk.

  15. #15
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    230
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    virker som om det har vært bare krøll med de nye hd tunerne fra cd også :-|

    de har aldrig klart og levere ett godt produkt etter min mening.

    bytt dem ut.selv om det koster en del for ny tuner.men jaggu er det meste bedre enn det fra cd også:wink: :wink:

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av DeVeDe
    Treg start for meg ihvertfall

    Sliter med følgende;
    -Blafrende stripe i underkant på enkelte kanaler.
    ~~~~
    Ang blafring/stripe nevnte han noe om ny SW oppgradering.(som kommer)

    Noen som kjenner seg igjen ???
    Heh, jeg har denne blafrestripa selv, så ble visst ikke fikset....

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •