Ny digitalekoder fra UPC - Side 22

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 22 av 24 FørsteFørste ... 2 12 18 19 20 21 22 23 24 SisteSiste
Viser resultater 421 til 440 av 480
  1. #421
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2005
    Poster
    110
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dakjos
    Dette prøvde jeg,men fortsatt samme resultat..
    Det er kun film kanalene på canal+ det ikke kommer lyd fra..
    Føler at det ofte er filmer som sendes med dolby digital
    Men har oxo fått fram lyd på filmer med dolby digital

    Og nei,har innstillingene for spdif lyd ut på dolby digital

    Hva kan det være??
    For det første. Bruker du den svarte kabelen som fulgte med?
    For det andre. skru av spdif og så skrur du av og på boksen med knappen bak på. Dette skal løse problemet. gjort det for mange andre jeg har ringt. Du har vel mest sannsynlig ikke lyd på SVT1 og SVT2 heller tenker jeg.

  2. #422
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av datadiver
    Har fått den nye PVR fra Get. Men har problemer med at guiden har gale tidspunkter på en del programmer. Har vel ikke fått med seg endringer som TV-selskapene gjør i siste liten. Den starter jo da opptaket mye før den skal. Men risikerer jeg da å ikke få med meg slutten på filmene?
    Det stod på papirene som fulgte med i pakka til PVRen min at dette var et kjent problem som skulle løses med fw-update i januar 07, og at du foreløpig bør sikre deg ved å ta opp forutgående program + programmet rett etter det du ønsker å se.

  3. #423
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    808
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Flere som merker at lyden haker..??
    Plutselig forsvinner et lite sekund
    Veldig irriterende spes til film og fotball

  4. #424
    Newcomer plumbtek sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    159
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dakjos
    Flere som merker at lyden haker..??
    Plutselig forsvinner et lite sekund
    Veldig irriterende spes til film og fotball
    Nei jeg har ikke opplevd at det hakker i lyden hos meg hverken når jeg har lyden igjennom scart eller den s/pdif utgangen.

    Men derimot så må en barnesykdom nevnes:
    Jeg får ikke noe tekst på utenlandske kanaler jeg da.
    Ringte Get å de var klar over problemet der ..Han gikk fysisk (sa han da) bort til en PVR de har stående i kontorlandskapet sitt å testet det ut, og de hadde ikke noe tekst de heller.
    Flere med samme problem???

  5. #425
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    808
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nesten hver gang jeg er på film kanalene til Canal+ er det ingen lyd,spes hvis de sendes dolby digital
    Da må jeg inn i menyen endre spdif til stereo,ut av menyen,inn igjen å endre tilbake til DD og da er det lyd..Bytter jeg kanal er det pån igjen

    Noen andre med samme problem??

  6. #426
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dakjos
    Nesten hver gang jeg er på film kanalene til Canal+ er det ingen lyd,spes hvis de sendes dolby digital
    Da må jeg inn i menyen endre spdif til stereo,ut av menyen,inn igjen å endre tilbake til DD og da er det lyd..Bytter jeg kanal er det pån igjen

    Noen andre med samme problem??
    Jeg har ikke Canal+, men jeg har tilsvarende problem på SVT1 og SVT2 selv om jeg aldri har opplevd at de har sendt noe annet enn stereo.

  7. #427
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    808
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av xorcist
    Jeg har ikke Canal+, men jeg har tilsvarende problem på SVT1 og SVT2 selv om jeg aldri har opplevd at de har sendt noe annet enn stereo.

    Tror de sender i dolby digital 2 kanal
    Så du må inn å skru av og på igjen som meg??
    Merkelig

  8. #428
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det er ofte jeg ikke får noen lyd på SVT1 og SVT2 og da må jeg skru av og på SPDIF slik du beskrev for å få lyd igjen.

    Jeg har snakket med Get om problemet, men det virket som at de anså saken som løst da det viste seg at man "bare" må inn og ut av menyen et par ganger for å få lyd på disse kanalene..

  9. #429
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Breiker
    For det første. Bruker du den svarte kabelen som fulgte med?
    For det andre. skru av spdif og så skrur du av og på boksen med knappen bak på. Dette skal løse problemet. gjort det for mange andre jeg har ringt. Du har vel mest sannsynlig ikke lyd på SVT1 og SVT2 heller tenker jeg.

    Fulgte denne oppskriften, og "voila" så ble det lyd på svt 1/2. Sitter nå og ser på nyttårskonserten på Svt 1 i DD 5.1, men det er veldig irriterrende at lyden hakker ofte. Ca vært 3 minutt! Har sjekket signalstyrken og den ligger på 83% og Q på 94-100%. Burde vel holde. Skikkelig kjedelig at det hakker slik!

    Mvh

    Kn.

  10. #430
    Newcomer thorhe sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    134
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Knberget
    Fulgte denne oppskriften, og "voila" så ble det lyd på svt 1/2. Sitter nå og ser på nyttårskonserten på Svt 1 i DD 5.1, men det er veldig irriterrende at lyden hakker ofte. Ca vært 3 minutt! Har sjekket signalstyrken og den ligger på 83% og Q på 94-100%. Burde vel holde. Skikkelig kjedelig at det hakker slik!

    Mvh

    Kn.
    Hvordan skjekker dere hva slags lyd som sendes? Jeg får da 5.1 lyd på flere kanaler, men jeg vet ikke hvordan jeg sjekker om det er digital lyd. Jeg har koblet fra s/pdif til forsterkeren og hdmi derfra til tv.

  11. #431
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    808
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Knberget
    Fulgte denne oppskriften, og "voila" så ble det lyd på svt 1/2. Sitter nå og ser på nyttårskonserten på Svt 1 i DD 5.1, men det er veldig irriterrende at lyden hakker ofte. Ca vært 3 minutt! Har sjekket signalstyrken og den ligger på 83% og Q på 94-100%. Burde vel holde. Skikkelig kjedelig at det hakker slik!

    Mvh

    Kn.

    For min del fulgte det ikke med noen svart lyd kabel...
    Så i manuallen på hva som var med og den var heller ikke beskrevet der..

  12. #432
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av thorhe
    Hvordan skjekker dere hva slags lyd som sendes? Jeg får da 5.1 lyd på flere kanaler, men jeg vet ikke hvordan jeg sjekker om det er digital lyd. Jeg har koblet fra s/pdif til forsterkeren og hdmi derfra til tv.

    For min del ser jeg det på forsterkeren om det er DD som blir mottatt. Det skal komme opp Dolby digital symbol el. som viser at du mottar DD signal i enten 2.0 eller 5.1. Det er vel kun Canal + kanalene, og SVT 1/2 som sender noe i DD. Mulig noen filmer på TV1000 også gjør det.

    Mvh

    Kn

  13. #433
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    16
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dakjos
    For min del fulgte det ikke med noen svart lyd kabel...
    Så i manuallen på hva som var med og den var heller ikke beskrevet der..

    Den svarte kabelen det er referert til, er vel antennekabelen som fulgte med dekoderen.

    Mvh

    Kn

  14. #434
    Intermediate
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    808
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Knberget
    Den svarte kabelen det er referert til, er vel antennekabelen som fulgte med dekoderen.

    Mvh

    Kn

    Nei,nei det er ikke den
    Skjønner ikke hva breiker mener..

  15. #435
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    6
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Koble Get STB til Mediacenter

    Er det noen som har klart å koble Get sin digital boks til et mediacenter med tilfredsstillende lyd og bilde?

    Jeg har forsøkt det meste, men bilde er ikke i nærheten av å bli like bra som når Get boksen kobles direkte til tv'en.
    Bildet blir OK når jeg bruker den gule tilkoblingen (merket Video), men da får jeg forsinkelse på lyden ved bruk av Rød og Hvit (Audio).

    Mitt mediacenter har mulighet for å motta alle signaler fra Get boksen

    - Scart
    - SP/dif
    - Gul, rød, hvit
    - Antenne inngang

    Tips mottas med takk!:-D
    Løsning bør belønnes med GURU status på forumet

  16. #436
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har den vanlige Get-boksen (ikke PVR) og programguiden har vært helt på tur den siste måneden. Den viser konsekvent feil program eller "for tiden ingen program". Er det flere som har samme problem?

  17. #437
    Newcomer own sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    280
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Saaskiw
    Er det noen som har klart å koble Get sin digital boks til et mediacenter med tilfredsstillende lyd og bilde?

    Jeg har forsøkt det meste, men bilde er ikke i nærheten av å bli like bra som når Get boksen kobles direkte til tv'en.
    Bildet blir OK når jeg bruker den gule tilkoblingen (merket Video), men da får jeg forsinkelse på lyden ved bruk av Rød og Hvit (Audio).

    Mitt mediacenter har mulighet for å motta alle signaler fra Get boksen

    - Scart
    - SP/dif
    - Gul, rød, hvit
    - Antenne inngang

    Tips mottas med takk!:-D
    Løsning bør belønnes med GURU status på forumet
    Har du videodekoder som håndterer sync av bilde/lyd.

    Sjekk - Mediacenter - Instillinger - DVD - Lyd

  18. #438
    Newcomer thorhe sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    134
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva synes dere om artikkelen om Get digital-tv som sto i VG i dag?
    VG Nett - Teknologi Gets digitale TV-bilde er analogt

  19. #439
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den artikkelen bør være kjent stoff for alle her på forumet. Litt rart at VG er så harde på akkurat Get i denne artikkelen, alle de andre leverandørene bruker jo det meningsløse begrepet digital-tv også.

  20. #440
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    GET og Scaleo

    Har da endelig fått den digitale dekoderen ihus og er klar for å koble den opp med mediasenter.

    ...men.....etter litt tankegang og rålesing av dette forumet og Google Groups: no.teknologi.hjemmekino

    har jeg kommet frem til at det bare finnes en fornuftig måte å utnytte mediasenteret på sammen med GET dekoderen;

    Kjører antenneledningen inn i dekoderen og looper den direkte tilbake til mediasenteret for å opprettholde den analoge delen av pakka og bruke programinfo, opptaksfunksjon etc. som jeg har gjort til nå.

    Videre kjører jeg de digitale ekstra kanalene inn i mediasenteret via en scart og betrakter dekoderen som en ekstern kilde som en DVD eller lignende. Litt kjipt at jeg ikke får brukt mediasenteret til disse kanalene, men hva kan jeg gjøre.

    Synes det er helt fantastisk at GET leverer scart utgang i år 2007, men det er vel snakk om litt HDMI litt senere iår.

    KOmmer tilbake med mer når jeg har prøvd.

Side 22 av 24 FørsteFørste ... 2 12 18 19 20 21 22 23 24 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •