problem med hd 106-s dekoder

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    problem med hd 106-s dekoder

    har en hd 106-s canal digital og hadde ikke brukt boksen siden i høst, og når jeg slo den på igjen så var det en ny oppdatering tilgjengelig å den ble lastet ned, MEN kortet fungerer ikke mere på den boksen, kommer kun opp (feil 9) kan ta opp til 2 timer og oppdatere kortet bla bla bla..lot den stå hele natten på nrk men nei, restartet å prøvd fabrikkinnstillinger og alt som er men kortet funker IKKe på den mer, den fungerte før oppdateringa, altså i høst, setter kortet tilbake til en mottaker som jeg må bruke en canal digital CA modul å den funker, så hva er galt med 106-s boksen da?? noen som har noen gode forslag?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Feil 9

    Feil 9 betyr at kort og dekoder ikke er pairet, kontakt kundeservice og ha klart kortnummer og serienummer på dekoder så kan de ordne det for deg

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2013
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    okey

    dem fixa d på null komma nix...takk skal du ha

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2012
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av poff11
    dem fixa d på null komma nix...takk skal du ha
    Godt at det løste seg :-D

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •