Merkelig "problem" med nye cd tunere?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Merkelig "problem" med nye cd tunere?

    Fikk meg to av de hvite CD tunerene i dag.

    Koblet dem opp, får 85% på signal, men bare 19-27% på kvalitet?

    Søkte litt rundt uten å finne noe fornuftig svar på det...

    Alt av kanaler etc fungerer smertefritt, ingenting som er galt.

    Kan det være feil i programvaren?

  2. #2
    Intermediate Brusveen sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Skien
    Poster
    946
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om alt fungerer knirkefritt så er mitt tips Gi F***! og lev lykkelig, så lenge det fungerer smertefritt så skal det ikkje være noko problem

  3. #3
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,330
    Takk & like
    Nevnt
    15 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Joda, ser den Brusveen. Men en CD tuner skal ikke vise slike tall. Og kvalitetstallet skal vel uansett være mye høyere for i det hele tatt å få HD bilder.

    Foreslår til trådstarter at du snakker med CD kundeservice.

  4. #4
    Intermediate Revox sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    4,206
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av iceraven
    Fikk meg to av de hvite CD tunerene i dag.

    Koblet dem opp, får 85% på signal, men bare 19-27% på kvalitet?

    Søkte litt rundt uten å finne noe fornuftig svar på det...

    Alt av kanaler etc fungerer smertefritt, ingenting som er galt.

    Kan det være feil i programvaren?
    Parabolen kan nok trenge en justering.

    Edit : for å utdype det litt.
    Min eldre HD PVR viser også tall i det området der og fungerer fint. Problemet oppstår derimot når det er tjukt skylag. Snø eller kraftig regn. Da detter den ut i sin helhet.
    Enkelte HD kanaler har også problemer med å vises stabilt.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    95
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er det jeg er redd for...har ikke vært justert på et par år...

    Får håpe det holder frem til våren.

    Frister ikke akkurat å henge i stigen nå mens det er gode 14 blå ute

    Takk for hjelpen. Justering først, så får vi se.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •