Canal digital pvr

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Canal digital pvr

    Jeg har fått meg en helt ny Canal digital pvr. Men jeg får ikke bilde på tv kanalene. Jeg har prøvd å endre oppløsning det hjalp ikke.
    Når jeg velger en kanal så kommer det opp et bilde som forteller deg hvilken kanal det er, om du vil ta opp osv. Jeg fikk sett oppstartsbildet med autosøk velge språk osv. Jeg får bilde på Go.
    Er det noen som har et tips til hva jeg har gjort feil eller glemt

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fått fikset dette?
    Hvilken dekoder har du fått? 5720?
    Bruker du Scart eller HDMI?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    5720-SX
    Nei jeg har ikke fått fiksa det. Jeg bruker hdmi. Jeg får ringe til dem når jeg kommer hjem fra jobb i dag.

  4. #4
    Active 1DrE sin avatar
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    322
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekket signalstatus?

  5. #5
    Active JoonGoii sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    326
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når fikk du dekoderen ? Har det gått over 20 dager trenger den ny pairing som de ordner på kundeservice tlf 06090.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Autosøk funka såa skal vel signal være ok?
    har ikke hatt den i 20 dager, men jeg skal ringe kundeservice når jeg kommer hjem i kveld. Det stod noe i manualen om at gamle tv'er ikke støtta HDCP, mulig det er det som er problemet men da skulle jeg vel ikke fåt bildet i det hele tatt.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2012
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva slags feil kode har du?
    Høres veldig it som en pairing feil og da må du ringe for at de kan sende dette.

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Om det er hdcp som er problemet kommer meldingen "HDCP?" opp i dispalyet.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    116
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problem solved!!
    Det var som noen kloke hoder her antydet pairing.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •