Vantage 7100S Loopthrough

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Vantage 7100S Loopthrough

    Trodde det skulle være en grei sak, å loope signalet fra Vantage tuneren, videre til CD`s HD tuner, men da får jeg beskjeden "intet signal"
    Er det noe jeg gjør feil, eller ligger feilen i, at jeg har antenne med 4 hoder ?

    Der er 1 west inngang 1, burde fungere...men dengang ei....

    Noen som har et genialt råd ?

    Roar

  2. #2
    Newcomer Wolves sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    77
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fungerer fint her når Vantagen er satt i standby..
    om jeg slår på Vantagen så blir signal borte på CD sin box..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skal gjøre et nytt forsøk, selv om jeg gjorde akkurat slik tidligere....

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    152
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Wolves
    Fungerer fint her når Vantagen er satt i standby..
    om jeg slår på Vantagen så blir signal borte på CD sin box..
    Merkelig, hos meg er det omvendt, intet signal når Vantage er i standby, slår jeg Vantagen på, kommer bilde på CD`s HD mottager, men kun på en polarisasjon......

    Hvorfor er ikke loopthrough utgangen aktivert når Vantage er i stby ???

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •