Er det noen experter på cam`er her.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Er det noen experter på cam`er her.

    For 3-4 dager siden begynte Nrk Hd kanalene å hakke noe veldig.
    Har fungert 100% før det.

    Bruker som sagt cam modul i samsung UE55 8000D.
    Når jeg går inn på signal sidene på tv så forteller den:

    Dette er NRK 1 HD
    Signalstyrke :68
    Signalkvalitet : 55
    Bitfeilnivå: 900

    Mens på TV2 HD hvor bilde er bra.
    Signalstyrke: 68
    Signalkvalitet: 45
    bitfeilnivå: 1100

    Har en dekoder i tvstuen oppe som jeg har prøvd nede og da hakker ikke bilde.
    Skjønner ikke hva som er feil og hos canal digital er det bare hjelpeløse personer føler jeg.

    Er det noen som kan hjelpe meg så hadde jeg blitt glad.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skriver ikke om du har CD kabel eller parabol. Uansett så burde du ikke ha bitfeil og så lave signaler som du har, så jeg vil tro det er feil på kabelen om det er kabel-TV eller parabolen om du har parabol. Jeg tror ikke det er er feil på CAM-modulen.

    At tuneren du har på TV-stua fungerer bedre kan være at den har en litt bedre tuner enn TV-en.

    Du kan jo sjekke hva signalstyrke/kvalitet etc. med tuneren begge steder for å se om det er forskjell.

  3. #3
    Newcomer Thomse sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Snø på selve parabolen? eller mottakeren ute? hadde dette problemet sist vinter, etter en snø storm...:-D ca. 10 cm mæ snø gjør signalet ganske dårligere...8) Eller er det noen ledninger som ikke er helt innkoblet en plass... Sjekk godt dette, følg kabelen helt ut til parabolen å sikre at alt er koblet fast og godt...

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    132
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av florrepus
    Du skriver ikke om du har CD kabel eller parabol. Uansett så burde du ikke ha bitfeil og så lave signaler som du har, så jeg vil tro det er feil på kabelen om det er kabel-TV eller parabolen om du har parabol. Jeg tror ikke det er er feil på CAM-modulen.

    At tuneren du har på TV-stua fungerer bedre kan være at den har en litt bedre tuner enn TV-en.

    Du kan jo sjekke hva signalstyrke/kvalitet etc. med tuneren begge steder for å se om det er forskjell.
    Har parabol, skal prøve å bytte kabelen i løpet av helgen.

  5. #5
    Intermediate r0ver2 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    933
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kabel (evt. defekt tuner i TVen). Prøv å flytt tuner / tven og se om den fungerer like dårlig / like bra.

    CAM'n har ikke noe å gjøre med signalstyrke.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •