Signal problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Signal problemer

    Har ein canal digital parabol og tuner. Får ikkje inn noe signal. Men setter eg på satellitt søkeren ute på parabolen får eg bilde. og den viser 9 på ein skala til 10. Kobler eg den fra og setter kabelen rett i LNB fåre eg ikkje bilde lenger. Har byttet LNB og kabel men ingen forskjell.

    Noen som veit ka som kan vera årsaken.

    Mvh
    Jan egil.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har det virket tidligere? Høres ut som du har funnet feil satelitt?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Får inn bilde heilt fint med satellitt finneren på. men når eg kobler kabelen direkte i LNB so er de ikkje noe bilde....

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde bilde før det plutselig var borte.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har altså bilde når signalet går via satelitt søkeren, men ikke når kabel fra tuner går rett i lnb.
    Er det en passiv sat søker du har (ikke noe batteri)?
    Er det en aktiv en kan det være den forsyner lnb med spenning og dermed virker det når den står i, det kan være lnb ikke får spenning med kabel rett i lnb. Går ant. ledning via noen disec svitsj eller går den rett i tuner?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2011
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er ein passiv søker. og kabelen går direkte fra lnb til tuner. Har prøvd å bytte kabel og lnb. men ingen forskjell.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    virker det om du kobler: lnb->antenneledning->søker->tuner?
    Altså koble inn søkeren nede ved tuneren istedet for oppe ved antennen

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    130
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har selv vært bort i at kjernetråden på kabelen ikke stikker langt nok ut av pluggen slik at den får kontakt med LNB. Men den kan være lang nok til kontakten på satelittsøkeren. Virker som om at noen av LNB'er trenger lengere ende på kjernetråden på kabelen enn andre.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •