Vu+ Duo, Clarke-Tech ET9000 eller IPbox 9900 HD? - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 26 av 26
  1. #21
    Newcomer A_hjelme sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    270
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må ha kablet internett inn i boksa da?
    For jeg kjøpte den med usb-dingsen. Når jeg installerte open pli, fant den ikke nett, men med black hole hadde jeg kontakt.

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av A_hjelme
    Må ha kablet internett inn i boksa da?
    For jeg kjøpte den med usb-dingsen. Når jeg installerte open pli, fant den ikke nett, men med black hole hadde jeg kontakt.
    Det skal ikke være nødvendig nei, kan du ikke se det trådløse nettet ditt i nettverksmenyen? Har du restartet?

    Mach III

  3. #23
    Newcomer A_hjelme sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    270
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, jeg hadde restartet. Trykte meg igjennom det som går an på menyer.
    Der var noe om nettverk, men ikke trådløst nettverk.

  4. #24
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av A_hjelme
    Ja, jeg hadde restartet. Trykte meg igjennom det som går an på menyer.
    Der var noe om nettverk, men ikke trådløst nettverk.

    Har du fått under " Nettverk " 2 forskjellige valg :
    WLAN
    LAN ?
    Eller har du bare Lan valg ?

  5. #25
    Newcomer A_hjelme sin avatar
    Medlem siden
    May 2004
    Poster
    270
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bare LAN.

  6. #26
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av A_hjelme
    Bare LAN.
    Da er din nettverksadapter ikke "oppdaget " , identifissert av mottakeren.
    Benytt en av de 2 USB porter bak , sett adapteren inn og sløå av og på mottakeren.
    Etter restart skal " WLAN " opsjonen vises under "LAN" .
    Hvilken USB adapter bruker du ?
    Om du bruker PLI image , sjekk under "Plugin " menyen - "Last Ned plugins" , om du finner "wireless interface" . Er ikke helt sikkert om denne ligger under "system plugin " eller "extensions "

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •