Finner ikke kort på Force 1199S

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Finner ikke kort på Force 1199S

    Hei
    Har en Force 1199S tuner ,som ikke finner kortet nå
    Har prøvd alt mulig. Tatt ut kortet, slått av tuneren, andre kanaler + + +
    Når jeg tar ut strømmen, så er alt ok så lenge jeg hører at harddiscen surrer rundt (ingen meldinger) Men så snart den stopper så får jeg meldingen/e opp: finner ikke kort eller undersøker kort.

    Er dette en tunerfeil,eller er det CD som ikke har oppgradert?

    Mvh Jan I

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    2,495
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei
    Har en Force 1199S tuner ,som ikke finner kortet nå
    Har prøvd alt mulig. Tatt ut kortet, slått av tuneren, andre kanaler + + +
    Når jeg tar ut strømmen, så er alt ok så lenge jeg hører at harddiscen surrer rundt (ingen meldinger) Men så snart den stopper så får jeg meldingen/e opp: finner ikke kort eller undersøker kort.

    Er dette en tunerfeil,eller er det CD som ikke har oppgradert?
    Kanskje et dumt spørsmål, men likevel: DU har satt inn kortet rett vei (slik at det vender nedover)?

  3. #3
    Intermediate tandberg sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    Hei
    Har en Force 1199S tuner ,som ikke finner kortet nå
    Har prøvd alt mulig. Tatt ut kortet, slått av tuneren, andre kanaler + + +
    Når jeg tar ut strømmen, så er alt ok så lenge jeg hører at harddiscen surrer rundt (ingen meldinger) Men så snart den stopper så får jeg meldingen/e opp: finner ikke kort eller undersøker kort.

    Er dette en tunerfeil,eller er det CD som ikke har oppgradert?

    Mvh Jan I
    Kan være noe galt med kortet ditt, force kan sende 5volt og 2,2volt (noe over 2volt i alle fall) til kortet, alt etter hvilken korttype det er. (gamle kort beregnet for cam hadde høyere spenning).
    Har opplevd at kort plutselig har fått feil spenning, og blitt ødelagt.

    Kan også være en banal feil på force, som at kabelen fra kortleseren til hovedkort enten har dårlig kontakt, eller har falt ut av kontakten. (erfart dette også :-) )

    :-)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •