Lyden er blitt borte på canal digital tuner!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyden er blitt borte på canal digital tuner!

    Hei, jeg har en tvilling tuner fra canal digital. Har norgespakken på den.
    Igår når jeg slo på tv'n så er lyden plutselig helt borte!?

    - Har skjekket om mute er på, det er den ikke.
    - Har slått av og på, tatt ut kort å satt inn igjen uten hell.
    - Ja, jeg har lyd på tv'n for når jeg velger en annen lyd kilde, så får jeg lyd med en gang.

    Jeg får hd bilde, men ingen lyd? Noen som vet hva det kan være?
    Canal Digital har ikke åpen support for parabol før i morgen.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    590
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sony86
    Hei, jeg har en tvilling tuner fra canal digital. Har norgespakken på den.
    Igår når jeg slo på tv'n så er lyden plutselig helt borte!?

    - Har skjekket om mute er på, det er den ikke.
    - Har slått av og på, tatt ut kort å satt inn igjen uten hell.
    - Ja, jeg har lyd på tv'n for når jeg velger en annen lyd kilde, så får jeg lyd med en gang.

    Jeg får hd bilde, men ingen lyd? Noen som vet hva det kan være?
    Canal Digital har ikke åpen support for parabol før i morgen.
    Parabol eller kabel?
    Mute har vært et problem, men den sier du at du har sjekket? har du sjekket volumet på selve boksen? Har du skjekket innstillingene i menyen?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er parabol. Ja volum er på fullt, og tuneren står på max volum, den står også på max på innstillinger.

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    590
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker du HDMI til å overføre lyden? I innstillingene antar jeg den står på Dolby Digital siden du sier denne står på max..? Prøv å sette denne til stereo evt.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, den går rett til tv'n. og den står ikke på dolby.
    Dette er merkelig siden det har fungert helt til nå liksom, jeg har da ikke forandra noe på innstillinger.

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    590
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Sony86
    Ja, den går rett til tv'n. og den står ikke på dolby.
    Dette er merkelig siden det har fungert helt til nå liksom, jeg har da ikke forandra noe på innstillinger.
    Det hender firmware oppdatering kødder med innstillingene, men det virker ikke som det her. Har du analoginngang tilknyttet HDMI inngangen på TVn din kan du prøve å hente ut lyden via analog utgangen på dekoderen. Dette er en svak boks så ikke se bort i fra at den kan være ødelagt. Jeg er på min 3dje boks på 2 år allerede.

  7. #7
    Intermediate classic46 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,885
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Sitat Opprinnelig postet av Sony86
    Ja, den går rett til tv'n. og den står ikke på dolby.
    Dette er merkelig siden det har fungert helt til nå liksom, jeg har da ikke forandra noe på innstillinger.
    Noen tv'er tar bare lyd via HDMI på den ene(første) inngangen....
    Har du byttet inngang?
    Har du tatt HDMI ledningen ut og inn på begge steder??

    Og det hjelper hvis du forteller hva slags TV du har....:-)
    TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision.
    Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
    VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
    DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    48
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har snakket med support idag, de sender en ny en

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •