Clarke-Tech ET9000 Enigma 2 Twin Tuner - Side 14

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 14 av 23 FørsteFørste ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... SisteSiste
Viser resultater 261 til 280 av 455
  1. #261
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg prøver Open PLI...om det ikke blir bra, så blir det DM7020 HD istedet...er en grunn til Dreambox er dyrere, enklere å bruke, både receiver og fjernkontrollen ser bedre ut og er mye mer behagelig å bruke, 2 ting...

  2. #262
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    2,896
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Jeg prøver Open PLI...om det ikke blir bra, så blir det DM7020 HD istedet...er en grunn til Dreambox er dyrere, enklere å bruke, både receiver og fjernkontrollen ser bedre ut og er mye mer behagelig å bruke, 2 ting...
    I utgangspunktet er det akkurat det samme om det er DM eller CT du "putter" softwaren i. Men det er en del andre fabrikanter av image til CT enn det er til DM, i alle fall de DM'ene vi bruker for det meste her i Norge. Og det er IMAGENE som er annerledes, ikke tunerene.

  3. #263
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvor går en i openpli for å laste ned cccam da? finner det ikke der heller jeg... og hvorfor er teksta så stor i open pli imaget? hvordan forandre det?

  4. #264
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg fikk ccam til å fungere med openpli...men det imaget "suger" jo...sinnsyk stor skrift...håper noen kan hjelpe meg å få cccam til å fungere med Clark Tech imaget?

  5. #265
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Jeg fikk ccam til å fungere med openpli...men det imaget "suger" jo...sinnsyk stor skrift...håper noen kan hjelpe meg å få cccam til å fungere med Clark Tech imaget?
    Skulle gjerne hjulpet deg videre, men som sagt så har jeg altså Vu+ Duo som jeg kjører PLI-imaget på, og der er det ingen problemer i det hele tatt. Ingen stor skrift, og aldri "greenscreen" eller andre problemer.
    Men nå er jo CT et nyere produkt enn Vu+ Duo, så det kommer nok mer fixer etterhvert til denne.

    Mach III

  6. #266
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av digitech
    Jeg er redd at du må omprogrammere mottakeren på nytt , hvis du har kommet så langt at den rebooter hele tiden. Alternativt , hvis du vet med sikkerhet hva som forårsaker problemet er å komme inn i mappe strukturen til mottakeren via FTP og slette den.

    Jeg anbefaler ikke å laste ned og teste det meste som er tilgjengelig på serveren til respektive image leverandør. Mye av addon og plugin er ikke utviklet til ET 9000.
    Fikk det til, flashet ny firmware - den nyeste original SW som ble omtalt tidligere i denne tråden. Så veldig bra ut. Får vel være litt mer forsiktig med å teste ut ting nå da...
    Takk for hjelpen Digitech!

  7. #267
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pipemann
    Fikk det til, flashet ny firmware - den nyeste original SW som ble omtalt tidligere i denne tråden. Så veldig bra ut. Får vel være litt mer forsiktig med å teste ut ting nå da...
    Takk for hjelpen Digitech!
    Bare hyggelig
    Så du likte CT support image 1.1 ?
    Her finner du addon til denne :
    Forum Gateway - Sat Universe

  8. #268
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Jeg fikk ccam til å fungere med openpli...men det imaget "suger" jo...sinnsyk stor skrift...håper noen kan hjelpe meg å få cccam til å fungere med Clark Tech imaget?
    Er det undertekst du mener eller meny skrift ?
    Hvis du har innstallert PLI , du finner "Plugin " meny, åpne denne og velg "Grønt" knapp. Her finner du det meste.

  9. #269
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har fått den til å fungere nå. Så nå skal jeg teste den ut

  10. #270
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Men jeg har ikke fått trådløst til å fungere...kommer bare encryption unsupported, Støtter ikke denne receiveren wpa?

  11. #271
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så bra! Kjører du OpenPLi med CCcam da eller? Tror du blir fornøyd, anbefaler deg å installere oppdateringer, enten manuelt eller online via boksen.
    Husk også bootloader/frontprosessor-update, sjekk ut ClarkeTech Support.

  12. #272
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kjører Clarke Tech imaget.
    bootloader/frontprosessor-update? hva er det, og hvorfor skal jeg oppdatere dette?

  13. #273
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får ikke sånn autosubtitle, auto undertekst greiene til å virke...noen tips?

  14. #274
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det bare jeg som syns at bildet er bedre og klarere i 720p enn 1080i på Clarke Tech ET9000?

  15. #275
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå har jeg testa ut Clarke Tech ET 9000 litt, og er skuffet. De som påstår bildet er så bra, må ta en synstest, bildet er mye blassere og mindre skarpt enn på DM800. Dessuten er også fjernkontrollen mye mindre komfortabel...Jeg kommer nok til å sende denne tilbake, og kjøpe DM 7020 HD istedet...Jeg mener Dreambox er verdt de ekstra pengene...

  16. #276
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Nå har jeg testa ut Clarke Tech ET 9000 litt, og er skuffet. De som påstår bildet er så bra, må ta en synstest, bildet er mye blassere og mindre skarpt enn på DM800. Dessuten er også fjernkontrollen mye mindre komfortabel...Jeg kommer nok til å sende denne tilbake, og kjøpe DM 7020 HD istedet...Jeg mener Dreambox er verdt de ekstra pengene...
    Hehe, er nok redd for at det er du som må på synstest her!
    DM800 er nok kjent som den boksen som har dårligst bilde av samtlige HD linuxbokser...
    Så her feiler du nok bigtime på innstillinger/justeringer en plass.

    Mach III

  17. #277
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2011
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Jeg prøver Open PLI...om det ikke blir bra, så blir det DM7020 HD istedet...er en grunn til Dreambox er dyrere, enklere å bruke, både receiver og fjernkontrollen ser bedre ut og er mye mer behagelig å bruke, 2 ting...
    Fikk selv denne boxen for ca 2 mnd siden, har flashet den med Open PLI. img, boxen funker veldig fint og den brukes på samme måte som DM 800 boxa eg hadde før, altså like enkel, berre masse raskere og bildet er berre utruli bra.,, bedre en DM800 HD boxen eg hadde. Så det er ikke ClarkeTech ET9000 boxa det er noe feil med, men han som bruker den. Les litt rundt om på forumet, spør gjerne om hjelp så er eg sikker på at du blir fornøyd etter hvert. :-D

  18. #278
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Mach III
    Hehe, er nok redd for at det er du som må på synstest her!
    DM800 er nok kjent som den boksen som har dårligst bilde av samtlige HD linuxbokser...
    Så her feiler du nok bigtime på innstillinger/justeringer en plass.

    Mach III
    Hvilken innstilling har du på bildet da? 1080i multi?

  19. #279
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    291
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av hsvendse
    Hvilken innstilling har du på bildet da? 1080i multi?
    Som jeg har nevnt før et par ganger nå så har jeg altså ikke CT, men en Vu+ Duo. Men vet fra hva jeg leser på dette forumet, og mange andre, at CT og de fleste andre HD linux-bokser er overlegen DM800 når det gjelder bildekvalitet, så problemet er nødt til å være lokalt hos deg. Ta deg god tid, og les gjennom hele tråden her, du finner nok masse tips tenker jeg...

    Mach III

  20. #280
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    923
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener jeg har innstillingene på boxa slik de skal være, har prøvd både 720p og 1080i, for meg virker bildet blasst og mer uklart enn på dm800. Jeg har veldig godt syn og er veldig nøye på å ha klart og godt bilde...Kan det være hdmi kabelen som fulgte med boxa som ikke er god nok?

Side 14 av 23 FørsteFørste ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •