Mosaikk på HD-kanalene?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Mosaikk på HD-kanalene?

    Hei!

    Har en VU+ Duo.
    Hvorfor får jeg mosaikk bilde på de fleste HD-kanaler, mens noen få andre er helt strøkne. Dette med samme signalstyrke, og fra samme sattelitt?

    Kjører fortsatt på DE v 1.1, Enigma 2010-01-29-master og Image 1.0.0 2010-03-13.

    Kanskje en oppdatering?
    Har ikke kunnskapen, og har dermed ikke turt å gi meg ut på det enda


    Mvh
    JAF1

  2. #2
    Intermediate digitech sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    991
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei,
    :-D Ja , det ser ut at programmvaren din er "litt" utdatert.
    Du bør prøve en oppdatering av programvaren, uansett at "artefekten" (mosaikk) er som regel grunnet fysisk signal problem (ikke optimalt innstilt parabol) ,signal tap, koakskabel kvalitet, LNB og switch tilstand, m.m
    Det at du får bra bilde på SD kanalene betyr ikke at parabolen din er optimalt innstilt, en del HD transpondere på Thor krever maks. fininstilling av antenna.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •