byttet lnb,ingen signal

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 11 av 11
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    byttet lnb,ingen signal

    Da jeg byttet lnb forsvant signalet.Har to hoder,et til sirius(den funker)og et til thor.Etter at jeg byttet til quad hode,så forsvant signalet(thor).Har forsøkt å bytte tilbake til det gamle hode,men det hjelper ikke,ingen signal der heller mer.Er det slik at lnb'n skal dreies på noen måte? Er litt grønn på dette

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    70
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett over kabler,kontakter? dårlig kontakt...?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har strekt to nye kabler og har sjekka dem.Det rare er jo at det ikke er signal på den tredje kabelen som har vært i bruk hele tiden:neutral:

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    208
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har sikkert en sånn lnb svitch. Du har ikke koblet feil på a/b på den da?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har ikke switch....

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    50
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er kabelen lang nok ville jeg kappa av 5 cm og koplet på nytt. Vær nøye!

    Jada.... du har nok sjekket dette...

  7. #7
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Thor skal ha ca. 3 grader vridning utover. Hvilken tuner har du ?

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    CD HD pvr. Hva mener du med 3 grader utover?

  9. #9
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pappa0306
    CD HD pvr. Hva mener du med 3 grader utover?
    Når du står å ser mot parabolen, skal LNBen ha litt vridning utover, altså tappen du skruer ledningen på skal litt utover fra den andre LNBen.

    Når du er på signalsjekk på PVR-en.. har du ikke signal på noen av dem? eller har du bare en kabel kansje?

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2010
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd det.Er litt vanskelig når man holder på alene....Nei det er ikke signal på noen av kablene.Forsøkte også sette tilbake det gamle hodet,hjalp ikke det heller.:-?

  11. #11
    Active Lolas sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2010
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kansje det er en feil i tuneren din da? prøv en annen.. viasat-en din

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •