CD Sagem Hd tuner ,feilmelding

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    87
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    CD Sagem Hd tuner ,feilmelding

    Har en CD sagem HD tuner som jeg i og for seg bruker i hjemmekinoen, men igår frøs den bare til, og måtte restartes (ved å ta strømmen), da måtte jeg gjennom installasjon på nytt.

    Vel halvveis i installasjonen, når alle kanalene var søkt inn, frøs den igjen, og måtte nappe ut strømmen igjen.

    Når jeg nå prøver å starte den kommer det bare Err =! i displayet, og dette skal vistnok bety feil under oppdatering av software.

    Er det noen måte å få gjennopprettet fabrikkinstillinger?, eler må denne sendes inn til CD?

    Ja, har hatt ute strømkabelen i 1 døgn, men starter ikke likevel.

    Mvh
    C

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å laste ned sw på nytt (funker ikke på HD 106-S).
    Hold st.by knappen inne i 5 sec og slipp, mens det står 88:88 i display trykk OK så INFO. Nå skal det stå 00-- i display, den teller opp til 4.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    87
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Dennis
    Prøv å laste ned sw på nytt (funker ikke på HD 106-S).
    Hold st.by knappen inne i 5 sec og slipp, mens det står 88:88 i display trykk OK så INFO. Nå skal det stå 00-- i display, den teller opp til 4.

    Heisann

    Skulle være ER 01 som kom opp i forrige post

    Når jeg trykker standby knappen kommer det 00--, uten at jeg trykker OK og info, men den teller ikke opp, og etter en stund kommer det opp ER 09

    Noen som har vært borti det?


    Vet ikke hva slags modell jeg har, men det er nok denne: Canal Digital HD-mottaker - Canal Digital NO

    Mvh
    C

  4. #4
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av corydoras
    Heisann

    Skulle være ER 01 som kom opp i forrige post

    Når jeg trykker standby knappen kommer det 00--, uten at jeg trykker OK og info, men den teller ikke opp, og etter en stund kommer det opp ER 09

    Noen som har vært borti det?


    Vet ikke hva slags modell jeg har, men det er nok denne: Canal Digital HD-mottaker - Canal Digital NO

    Mvh
    C
    Jeg har faktisk vært borti ER09 med denne type mottaker ved kanalsøking. Det viste seg at det uttaket hvor denne var tilkoblet hadde litt for dårlig signalkvalitet til å foreta kanalsøket. Jeg koblet den til et annen uttak i huset (annen kabel ned fra LNB-hodet), og foretok kanalsøket der. Da gikk det greit, og jeg kunne da flytte mottakeren tilbake til hvor den stod før.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    87
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Polarbear
    Jeg har faktisk vært borti ER09 med denne type mottaker ved kanalsøking. Det viste seg at det uttaket hvor denne var tilkoblet hadde litt for dårlig signalkvalitet til å foreta kanalsøket. Jeg koblet den til et annen uttak i huset (annen kabel ned fra LNB-hodet), og foretok kanalsøket der. Da gikk det greit, og jeg kunne da flytte mottakeren tilbake til hvor den stod før.

    Takk for tipset, men hjalp ikke noe.
    Flyttet til et annet uttak i huset, og på den mottakeren som står der har jeg snr 97%, den kommer aldri igang å telle oppover, den blinker på 00-- noen minutter, så gåt den over i ER09

    Hmmmmmm

  6. #6
    Intermediate Polarbear sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    1,050
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis mottakeren viser seg å være ødelagt, så er jeg interessert i å kjøpe strømadapteren for en rimelig penge. Jeg har en likedan mottaker hvor lynet tok strømadapteren.
    Stue: Samsung UE55JS8005, Onkyo TX-NR646, Samsung UBD-K8500,Toshiba HD-XE1
    Loftsstue: Samsung UE55HU7505, Samsung BD-F7500

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    952
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv det jeg tipset om, mulig det sparker i gang oppgraderingen.

  8. #8
    Newcomer superman sin avatar
    Medlem siden
    May 2005
    Poster
    294
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er det 5 års reklamasjonsrett på tuneren fra CD, så det enkleste er vel å be om å få en ny, og sende den gamle i retur?

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    120
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hadde mange feilmeldinger på min også (de samme som du nevner). Var sikker på at den var 100% død, men jeg tok ut strømmen og lot den stå uten strøm ca 30 minutter. Samme problem. Lot den stå uten strøm til dagen etter og da var den plutselig helt fin igjen.
    Tror imidlertid det må ha vært flaks så du må sannsynligvis påregne å be om en ny

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •