Philips med "150.000.000:1" LED-TV

IFA 2012 dag 1 del 1 - YouTube

Gorm kommenterer Philips angivelse av kontrastnivå på sine nye LED-TVer; "Bransjens svar på bilstereowatt?"

4K og brilleløs 3D fra Toshiba

IFA 2012 dag 1 del 1 - YouTube

Høy oppløsning stiller store krav til kildematerialet, noe som kom klart frem av Toshibas 84" 4K-TVer. Brilleløs 3D har nok fremdeles en god vei å gå...

Epsons 2012-lineup av projektorer

IFA 2012 dag 1 del 1 - YouTube

Det skjer ikke de helt store endringene i neste modellserie som bygger på samme grunnplattform. Noe høyere optisk kontrast samt RF-link for 3D-brillene er imidlertid uten tvil allikevel interessant!

Samsung OLED 3DTV

IFA 2012 dag 1 del 1 - YouTube

Gorm lar seg imponere av Samsungs OLED-baserte aktive 3DTVer.

Dobbelt TV-bilde fra samme OLED-TV

http://www.youtube.com/watch?feature...uAUDvmWU=0m13s

Enkelt prinsipp, men allikevel kanskje messens mest spennende nyhet! Denne funksjonen utnytter OLED TVens lynraske respons til å levere to separate TV-bilder fra ett og samme TV. Riktignok må en bruke 3D-briller, men ettersom disse blir stadig bedre og lettere på nesen har vi stor tro på dette konseptet.

OLED fra LG


http://www.youtube.com/watch?feature...uAUDvmWU=2m50s

Vi er også innom og ser på OLED-TVene fra LG. I motsetning til Samsung bruker LG passiv 3D-teknikk på sine OLED-TVer.

Noen messeinntrykk fra BEF og Devilej

http://www.youtube.com/watch?feature...uAUDvmWU=4m48s

Gutta har tråkket rundt i flere dager allerede og legger ut masse spennende bilder og inntrykk. Her får vi noen av disse på film!

Tak Nakane fra Sony sier noen ord om VPL-HW50

IFA 2012 dag 2 - YouTube

Spennende etterfølger av den populære HW30, der både lysutbytte og kontrast har blitt enda bedre og ikke minst Reality Creation, samme oppskaleringskrets som sitter i Hi-End-projektoren VPL-VW1000 er implementert.

4K 84" LED-TV fra Sony

IFA 2012 dag 2 - YouTube

Gorm tar en titt på Sonys nye 84" 4K-monster. Denne har i likhet med Sonys 4K SXRD-projektor, VPL-VW1000, Reality Creation-kretsen på plass - noe som selvsagt gjør dette til en svært habil TV. Prislappen på 200.000 er dog kanskje litt avskrekkende for noen?

Ny generasjon "Virtual Reality" TV-briller fra Sony

IFA 2012 dag 2 - YouTube

Sony er ute med neste generasjons "Virtual Reality"-briller som bruker OLED-paneler. Nytt av året er bl.a. større TV-bilde, dog fremdeles med litt lav oppløsning.

142" 8K samt brilleløs 3D fra Panasonic

IFA 2012 dag 2 - YouTube

Gorm lar seg imponerede av 8K, som gir nærmest gir en "3D"-følelse uten bruk av briller. Brilleløs 3D imponerer langt mindre...

Ny mediespiller fra Popcorn Hour; A-400

IFA 2012 dag 3 - YouTube

Svært spennende spiller fra Popcorn Hour som bl.a. nå får støtte for 3D-isoer fra Blu-ray, har VXP videoprosessering samt en helt ny menystruktur med covershots som genereres i spilleren uten behov for tilkobling til PC.

Vern Smith fra Monster viser at de klarer å måle forskjell fra HDMI-kabler

IFA 2012 MONSTER - YouTube

I anledning nylansering av enda heftigere HDMI-kabler viser Verm Smith fra Monster oss at det lar seg faktisk gjøre å fysisk måle forskjeller på dataoverføringskapabilitet på ulike HDMI-kabler. Vi har ikke gått metodikken nøye i sømmene, men registrerer at også Monster understreker at kravet til kvalitet på kabelen stiger med lengden, noe vi kan si oss enig i.

Bjørn Erik (BEF) får en prøvelytt i Harmans 7-kanals utrustede 3-serie BMW

IFA 2012 HARMAN - YouTube

Hvor mye tid bruker vi ikke egentlig i bilen? Harman satser stort på dette markedet, og Bjørn Erik, som jo er en garvet bilstereo-mann, får en aldri så liten demo.

Frank Bruun hos Harman viser oss retroserien "Studio"

IFA 2012 HARMAN - YouTube

Retro er in, og JBL følger på med nylansering av den gode gamle studioserien. Designet er helt uendret, mens innmater har fått visse forbedringer. Tøft!

Frank Bruun forteller litt om hva han mener er JBLs "force"

IFA 2012 HARMAN - YouTube

Selv om Harman har merker som Revel under paraplyen er det mange som sverger til "morofaktoren" JBL leverer. Frank Bruun, sjefen for Harman Home Audio i Norge gir oss noen av sine synspunkter i så måte!