AVforum har vært på Monster Cable sin stand, hvor vi har fått en demonstrasjon av Monster Cable sin nye aktive høyttaler (innebygget forsterker), Clarity HD. Som dere ser i videoen så er dette et spennende produkt, med både Ipod docking og bluetooth (BT) muligheter. Sistnevnte kan brukes til trådløs overføring av lyd, kontroll av volum, sangbytte med mer. Man kan selvsagt også koble opp høyttalerne mot en forsterker/prosessor på tradisjonelt vis dersom det er ønskelig.

Både dynamikk og oppløsning er overraskende bra, størrelsen tatt i betraktning. Dette kommer naturligvis ikke veldig godt frem på videoen, men dere får kanskje en idè likevel.

I andre del av videoen så viser Ole Apold (fra Interconnect) oss ørepropper som sies å være uknuselige. Vi blir også vist Monster Cables nye BoomBox. Dette er omtrent som en moderne, litt mer raffinert boomblaster. I likhet med Clarity HD, så har også BoomBox, Ipod docking.

Enjoy!

[VIMEO]28579771[/VIMEO]

VIKTIG!
På grunn av høy oppløsning/båndbredde på videoene anbefaler vi at man pauser videoen i starten og lar den laste en stund før man lar den spille videre. På den måten vil videoen ikke hakke. Som standard så starter videoene i HD, men ved å klikke på "HD" ikonet i Vimeo-avspilleren så vil SD-versjonen lastes i stedet. Dette vil også lette avspillingen vesentlig dersom noe lavere video-/audiokvalitet er akseptabelt.