HDMI Trøbbel på Onkyo 707

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    11
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDMI Trøbbel på Onkyo 707

    Hallo, Kjøpte en 707 for ett par uker siden. Har bare hatt en HDMI (PS3) i drift. Kjøpte meg ett nytt grafikkort til PCen og koblet til CBL/TV og slo på PC. Valgte CBL/TV på reciver og får ikke bilde. Tok ut HDMI kabelen og forsøkte den i de andre HDMI portene. Ingen bilde i noen av de. Tok ut blu ray kabelen og satt inn PC der og da ble det bilde. Ble litt skeptisk og plukket frem den "gamle" HD-DVD spilleren og koblet til. Fungert også kun i DVD/BD inngangen. testet så blu ray inn i alle de andre inngangene. Nope. Ser ut til at det er kun DVD/BD inngangen som virker. Noen andre som har vært borti dette? Eller har noen tips til hva som kan være galt?
    PFHT

  2. #2
    Newcomer Treespider sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    224
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har definert hver enkelt av HDMI-inngangene korrekt i Setup når du testet dem ?

  3. #3
    Newcomer DKH sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    20
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å "assigne" dem inne i setup menyen som det blir sagt her. Har en følelse av at det bare er det

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •