Dedikert tråd til Emotiva UMC-1/UMC-200 og XMC-1 Lyd- og bildeprosessor - Side 29

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 29 av 34 FørsteFørste ... 9 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... SisteSiste
Viser resultater 561 til 580 av 664
  1. #561
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis ikke manglende internetttilgang har ødelagt for et bruktkjøp av UMC-1
    så blir det vel sannsynligvis en slik. MEN synes dere 3KKr er for mye??

    Mvh Jan I

    EDIT: Da ser det ut som om det blir en UMC-1 (brukt)

  2. #562
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Regner med at jeg får UMC-1 i morgen ..HÅPE ..HÅPE

    Men hvordan er den innebygde DACen i denne? er den bedre enn den som sitter i Squezeboxen (gamle typen)

    Mvh Jan I

  3. #563
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    2,306
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    Regner med at jeg får UMC-1 i morgen ..HÅPE ..HÅPE

    Men hvordan er den innebygde DACen i denne? er den bedre enn den som sitter i Squezeboxen (gamle typen)

    Mvh Jan I
    Ja kan ikke skjønne annet enn at den burde være en del bedre

  4. #564
    Active
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    411
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    Regner med at jeg får UMC-1 i morgen ..HÅPE ..HÅPE

    Men hvordan er den innebygde DACen i denne? er den bedre enn den som sitter i Squezeboxen (gamle typen)

    Mvh Jan I
    Det vil jeg absolutt tro!

    Jeg fikk værtfall en brukbart løft med UMC-1.

  5. #565
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fikk Emotiva UMC-1 eren i dag
    MEN er det ikke "stopp" på hovedvolumkontrollen Altså at den stopper når en skrur ned volum (helt til av)
    Har ikke koblet til, bare skulle skru ned til null da det så ut som om volumkontrollen sto på fullt
    Mvh Jan I

  6. #566
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    Fikk Emotiva UMC-1 eren i dag
    MEN er det ikke "stopp" på hovedvolumkontrollen Altså at den stopper når en skrur ned volum (helt til av)
    Har ikke koblet til, bare skulle skru ned til null da det så ut som om volumkontrollen sto på fullt
    Mvh Jan I
    Nei, den er indefinite eller hva det heter. Trinnet er uavhengig av faktiskt volum, da volum er justert elektronisk og ikke mekanisk. (Eller noe sånt)

  7. #567
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OK, Takker
    Holder på å rydde i 3Tonn kabelsalat. MÅ ha det litt bedre enn det har vært til nå

  8. #568
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En ting til:
    Bør jeg legge digitale og/eller analoge kabler også fra Blue ray spiller og canal digital sattuner (nyeste 9000 sak uten PVR) Eller er det tilstrekkelig å ha HDMI kabel mellom disse? Hva er lydmessig best?'
    Mvh Jan I

    PS: Har bare 5.1 system for øyeblikket
    Hvilke kanaler er det ut til bakhøyttalerne?
    Er det LS/RS eller er det LBS/RBS

  9. #569
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei
    Får ikke Den automatiske EMOQ til å virke
    Får bare opp : Testing ambient fault
    please return the test
    Er det noe jeg gjør feil eller?

  10. #570
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    En ting til:
    Bør jeg legge digitale og/eller analoge kabler også fra Blue ray spiller og canal digital sattuner (nyeste 9000 sak uten PVR) Eller er det tilstrekkelig å ha HDMI kabel mellom disse? Hva er lydmessig best?'
    Mvh Jan I

    PS: Har bare 5.1 system for øyeblikket
    Hvilke kanaler er det ut til bakhøyttalerne?
    Er det LS/RS eller er det LBS/RBS
    Bruk HDMI.

    Bruk LS/RS.

    Om du får feilmelding, sjekk at alt er koblet riktig.

  11. #571
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker,da var det koblet riktig
    MEN jeg får ikke den automatiske EQen til å virke
    Får samme feilmelding
    Er det noe jeg gjør feil eller?
    Skal det komme lyd ut av høyttalerne ved denne ambient testen
    Det kommer ikke noe lyd da

    EDIT: Må det kansje være et 7.1 opplegg for at denne EQen skal fungere?
    (har bare 5.1 nå)

  12. #572
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    En ting til
    MÅ UMC-1 stå på for at signalet skal gå fra sat tuner til TV?
    Hadde vært fint å sluppet dette (å ha på UMC-1 for bilde på TV )

  13. #573
    Active
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    325
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er en enkel fiks på det med ambient noise:når test ambien noise kommer opp tar du bare å gnir fingertuppene sammen intill mikrofonen , så går den videre i oppsett prosedyren



    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    Takker,da var det koblet riktig
    MEN jeg får ikke den automatiske EQen til å virke
    Får samme feilmelding
    Er det noe jeg gjør feil eller?
    Skal det komme lyd ut av høyttalerne ved denne ambient testen
    Det kommer ikke noe lyd da

    EDIT: Må det kansje være et 7.1 opplegg for at denne EQen skal fungere?
    (har bare 5.1 nå)

  14. #574
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd å blåse, gni fingertupper, knipse e.t.c.
    MEN det kommer ikke noe lyd fra høyttalerne når jeg kjører denne testen.
    Når jeg kjører testlyd manuelt,så får jeg lyd i alle 5 kanaler.
    MEN sitter å ser på canal+ first HD (syv liv) Her får jeg ikke lyd i bakkanaler. Merkelig
    Mvh Jan I

  15. #575
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koble bakhøyttalerene til LBS/RBS heller.

  16. #576
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    MEN hjelper det da?
    Når jeg kjører manuelt testsignal så er det jo lyd i alle høyttalerne.
    Forresten så var det lyd i bakhøyttalerne likevel,hadde bare volum lavt og det var veldig lite baksignaler.
    Forresten mente du at EMOEQ skulle virke ved å flytte bakhøyt til LBS/RBS ?
    Har testet denne autoeqen og dette funker IKKE :O( EDIT: har ikke byttet til LBS/RBS )
    Mvh Frustrert...

    EDIT: har SW: W7.04.00.07

  17. #577
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    MEN hjelper det da?
    Når jeg kjører manuelt testsignal så er det jo lyd i alle høyttalerne.
    Forresten så var det lyd i bakhøyttalerne likevel,hadde bare volum lavt og det var veldig lite baksignaler.
    Forresten mente du at EMOEQ skulle virke ved å flytte bakhøyt til LBS/RBS ?
    Har testet denne autoeqen og dette funker IKKE :O( EDIT: har ikke byttet til LBS/RBS )
    Mvh Frustrert...
    Ok, nei da beholder du LB RB slik som du hadde.
    Da har jeg ikke flere tips. Kanskje kjøre firmware update? du finner info om det på Emotiva Audio: Audiophile Quality Multi Channel Amplifiers, Stereo Preamplifiers, Audio/Video Processors, and Award Winning Speaker Systems At Direct Prices

  18. #578
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2008
    Poster
    125
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok en gammel mikrofon du har. Den som fulgte med de første funka ikke skikkelig og alle skal ha fått tilsendt nye. Fikk ny gratis i posten jeg hvertfall, sammen med metall remote nr 2
    Men jeg liker den best uten EMOQ, da den justerer såpass mye på noen frekvenser at jeg får digital støy. Så måler alt opp selv heller og kjører dbmåler ved test toner

  19. #579
    Intermediate
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    756
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OK, etter hva selger sier,så har han aldri brukt micen så han viste ikke om den funket. Har sendt en mail til Emotiva,så vi får se hva de sier.
    Er det noen forskjell i utseende på ny og gammel mic?

    En annen ting: MÅ UMC-1 stå på for at signalet skal gå gjennom til TV (fra digital sat.tuner via UMC-1)

  20. #580
    Active
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    411
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jan I
    OK, etter hva selger sier,så har han aldri brukt micen så han viste ikke om den funket. Har sendt en mail til Emotiva,så vi får se hva de sier.
    Er det noen forskjell i utseende på ny og gammel mic?

    En annen ting: MÅ UMC-1 stå på for at signalet skal gå gjennom til TV (fra digital sat.tuner via UMC-1)
    Ja det må den

    Angående mic, så kan du bruke en mic fra en annen receiver med noen form for romkorrigering. Jeg bruker selv micen som fulgte med Yamaha receiveren.

    Anbefales å få stilt inn EmoQ, det gjorde endel i min stue.

Side 29 av 34 FørsteFørste ... 9 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •