Harman Kardon 635, og bare 5.1 lyd..

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Harman Kardon 635, og bare 5.1 lyd..

    Gledet meg veldig til å koble til 2 høyttaler til, til AVR635 recieveren min i kveld, for å kose oss med film.......
    Vi har kjørt 5.1 før, og det har fungert topp. Etter vært, fikk jeg lyst til å koble til 2 høyttalere til. Dette ble gjort (etter det manualen sier), men det ble ingen lyd i de nye høyttalerne :-(
    Har letet på fjernkontrollen, og forsøkt det meste, men det blir bare 5.1 :-(


    Er meget glad for litt hjelp her.

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    26
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei! Har en mindre AVR receiver(fortsatt 7.1) og der må du inn i innstillingene for å "aktivere" høytalere. Hvis du har kjørt romkorrekjson tror jeg den merker sånne ting selv så eventuelt kjør denne på nytt. Eller bare gjør det manuelt, det er ganske enkelt.

  3. #3
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gitt at du har koblet riktig og aktivert kanalene:
    Om du spiller av 5.1 kildemateriale må du bruke forskjellige dsp-moduser (dolby EX/thx ultra 2 cinema/thx surround ex el.l.) i reciever for å lage "kunstig" 7.1 av 5.1 materiale

  4. #4
    Intermediate classic46 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,901
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Sitat Opprinnelig postet av Knutbj
    Gledet meg veldig til å koble til 2 høyttaler til, til AVR635 recieveren min i kveld, for å kose oss med film.......
    Vi har kjørt 5.1 før, og det har fungert topp. Etter vært, fikk jeg lyst til å koble til 2 høyttalere til. Dette ble gjort (etter det manualen sier), men det ble ingen lyd i de nye høyttalerne :-(
    Har letet på fjernkontrollen, og forsøkt det meste, men det blir bare 5.1 :-(


    Er meget glad for litt hjelp her.
    Som sagt over, ikke på fjernkontrollen men inn i speaker setup...der finner du 7,1...lykke til
    Ettersom det ikke er så mange filmer med 7.1, så får du best utbytte av 7.1 med Logic 7 Movie og vanlige tv sendinger...
    TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision.
    Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
    VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
    DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Fa funket det ;-)

    Takker så mye for hjelpen.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •