Cerwin Vega a2.6kw problemer

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer HKavr7000 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cerwin Vega a2.6kw problemer

    Hei!
    jeg hadde lånt bort min effektforsterker i en periode, fikk bare trøbbel etter det. Sikringen i forsterkern gikk hver gang jeg startet den+ at det luktet brennt. Vedkommende tror jeg har prøvd å brokoblet den, men koblet feil. Kan det være en mulig kortsluttning?
    Takker for alle svar

  2. #2
    Intermediate HoPPe`S sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    2,212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HKavr7000
    Hei!
    jeg hadde lånt bort min effektforsterker i en periode, fikk bare trøbbel etter det. Sikringen i forsterkern gikk hver gang jeg startet den+ at det luktet brennt. Vedkommende tror jeg har prøvd å brokoblet den, men koblet feil. Kan det være en mulig kortsluttning?
    Takker for alle svar

    Det kan ikke skje noe galt selv om du hadde satt den på brokobling og kobler en høyttaler til den og ikke ett par.
    Han vedkommende kan ikke å ha vært så uheldig at høyttalerkablene har kommet borti hverandre mens forsterkarn har vært på.
    Var forsterkarn koblet til høyttalere og forforsterker når du slo den på?

  3. #3
    Intermediate amazon1969 sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis sikringen brenner er det selvfølgelig kortslutning, send på service. . .

  4. #4
    Newcomer HKavr7000 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Poster
    15
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HoPPe`S
    Det kan ikke skje noe galt selv om du hadde satt den på brokobling og kobler en høyttaler til den og ikke ett par.
    Han vedkommende kan ikke å ha vært så uheldig at høyttalerkablene har kommet borti hverandre mens forsterkarn har vært på.
    Var forsterkarn koblet til høyttalere og forforsterker når du slo den på?
    Usikker på va han har gjort, men han sa han hadde prøvd å brokoble den. Sikringen går når jeg slår den på, selv uten at den er koblet til forforsterker og høytalerne er ikke koblet til

  5. #5
    Intermediate HoPPe`S sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    2,212
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HKavr7000
    Usikker på va han har gjort, men han sa han hadde prøvd å brokoble den. Sikringen går når jeg slår den på, selv uten at den er koblet til forforsterker og høytalerne er ikke koblet til
    Ok. da er det bare å sende den inn på rep.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •