Problemer med riktig lyd i fler kanaler. Sony STR-DB925 QS

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med riktig lyd i fler kanaler. Sony STR-DB925 QS

    Min far har min gamle hjemmekino reciver, og jeg har kobla opp Blu-Ray spilleren min, men jeg greier ikke å få riktig lyd. Er bare senteren som lager rare lyder når folk snakker, og nei, den er ikke sprengt, for har kjørt musikk på vanlig dvd spiller i 5 kanaler, og da skjer ikke dette..

    Jeg prøvde med de 3 instillingene på Blu-Ray spilleren. PCM bitstream, og 2 andre jeg ikke husker helt navnet på. Jeg fikk kun DTS i 2 kanaler, uten at multichannel slo seg på, og da ble det DTS stereo, bytter jeg til den andre, blir det ekko som bare det i alle kanaler, og bytter jeg til den siste, så blir alt riktig, bortsett fra center.

    Noen som har noen forklaring på dette? Jeg var aldri borti dette op HK reciveren jeg lånte her. Der kom det fullt DTS signal med engang jeg kobla på Blu-Ray spilleren. Dette var en HK AVR630. Hjelp?:-?

    EDIT: Blu-Ray spilleren er en Samsung BDP-1500 om jeg husker riktig.

  2. #2
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er koblet sammen med HDMI regner jeg med?

    1. Sett BR spilleren til bitstream
    2. Velg 5.1 lyd i menyen på filmen

  3. #3
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av fronzel
    Dette er koblet sammen med HDMI regner jeg med?

    1. Sett BR spilleren til bitstream
    2. Velg 5.1 lyd i menyen på filmen
    Den er koblet sammen med HDMI, og lydsignalene kjøres optisk.

    Bitstream satte jeg på aller først, for den stemte mest men fikk ikke som sagt center'n til å låte riktig under prating, men skal se om det er mulighet for valg av 5.1 på den eksakte filmen senere i dag

    Takker for hjelp! :-D

  4. #4
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du bør kjøre lyden også over HDMI hvis receiveren din har mulighet for det.
    Du får ikke HD lyd over optisk.

  5. #5
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er jeg fullt klar over, men både HK, og Sony forsterkerne det er snakk om her, har ikke HDMI tilkobling, ellers hadde valget vært rimelig enkelt ;-) Derfor jeg spekulerer rundt det, for det skal jo gå ann å kjøre digitalt signal via optisk kabel på en vanlig DTS reciver uten at det skal kødde, men det kan godt hende reciveren(Sony) roter med signalene, men det gjorde ikke HK.

    Har fremdeles ikke fått testa noe, ettersom jeg har hatt lite tid i helgen, men skal få sjekka dette senere i dag, så får en se hva det bringer :-)

  6. #6
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Aha.
    Kanskje det da finnes en egen instilling på BR-spilleren for SPDIF signalet, som er separat fra HDMI?

  7. #7
    Intermediate B&W'Eier sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    1,323
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Finner ingen andre instillinger enn de 3 som er der, og har prøvd alle sammen :-( Jaja, kanskje løsningen er å bytte spiller rett og slett da.. Har prøvd å oppdatere den også, ihåp om det ble noe forskjeller, eller mer å velge mellom, men det ble det jo selvfølgelig ikke.. :-(

  8. #8
    Intermediate fronzel sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    782
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan jo prøve å resette receiveren som forklart på side 19 i manualen:
    http://pdf.crse.com/manuals/3864483711.pdf

    Og deretter kjøre speaker setup på nytt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •