Når kobler tuner til receiver så vil den kun gi lyd, ikke bilde

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Når kobler tuner til receiver så vil den kun gi lyd, ikke bilde

    Jeg har bredbåndstv fra nextgentel. På tuneren er det hdmi kontakt. Når jeg kobler hdmi kontakten direkte til tv'en virker alt kjempefint. Når jeg kobler den direkte til receiveren min (Yamaha RX-V861), kommer det kun lyden fra tv-kanalen, og ikke bilde.

    Oppsettet mitt:

    UTgang: Receiver --> HDMI --> TV
    INNgang: Tuner --> HDMI --> Receiver
    INNgang: XB360 --> Komponent --> TV

    Som sagt virker tuneren perfekt hvis jeg kobler den slik:
    Tuner --> TV

    Grunnen til at jeg viser oppsettet til xboxen er fordi denne virker knirkefritt. Kan det være noen instillinger på receiveren som gjør at jeg kun får lyd fra tuneren og ikke bilde?

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig du må inn i oppsettet på receiveren og velg at den skal bruke HDMI-ut. På min 663 så er det MENU, MANUAL SETUP, INPUT MENY og så velger jeg hvilken inngang det er snakk om.

  3. #3
    Intermediate Valo sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2007
    Poster
    726
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Har også på min DENON menyvalg for å velge hvilken HDMI(HDMI 1, HDMI 2 osv.) inngang som skal brukes på de forskjellige valgene(sat,AUX,cd, osv).

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Yes, resette tuneren, alt funker automatisk uten noe tull nå!

    Men jeg merker ikke noe til oppskallering, fortsatt samme dårlig kvalitet.. Why?

    EDIT: Lager en ny tråd på det slik at det blir mer korrekt. Nye tråden finner du her:
    http://avforum.no/forum/receivere-fo...ml#post1364206

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •