Bilde ati+TX-SR875.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Bilde ati+TX-SR875.

    Jeg har onkyo TX-SR875.
    Har ATI HD4870
    HDMI vet at lyd funker pga det funker med pc skjermen som OGSÅ bruker HDMI.

    Jeg vet at jeg ikke kan bruke reciveren med en annen skjerm inni bildet...
    har ingen anelse på hvorfor...
    Noen tips til tilkobling av onkyo recivere ?

    Følgende metode fungerer.

    Logmein:
    koble til reciver og pc.
    Starte pc'n logge inn via Logmein.
    scanne skjermenheter via moninfo.
    Legge til EDIDoverride driver for skjerm.
    reset to factory defaults på onkyo'n.
    Og samtidig scanne som en idiot etter skjermer med windows utility eller ati CCC.
    Finner reciveren: voila jeg har både LYD og Bilde, noe ikke alle får.
    Plugger i pc skjerm, nada, den får jeg ikke bilde på.
    2 skjermkort, nada, dette funker ikke.
    Så etter mye om og men så prøver jeg GTX285, her får jeg verken bilde, lyd, eller noe som helst, lest milevis av forum.

    Enten er jeg ikke helt up to scratch på google, eller så er det faktisk ikke noen løsning på problemet mitt.
    skal kjøpe HD5850, og vurderer å kjøpe ett ASUS Sonar HDMI lydkort for å få begge deler, siden dette skriver om videosignalet også.


    noen tips ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    47
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okey, det ser ut som jeg er på sporet av dualmonitor nå.

    Jeg har ett DFI Lanparty JR 790GX-M2RS hovedkort, det betyr det har interigert skjermkort, merkelig nok finner jeg skjermen min via den.
    og har reciveren tilkoblet skjermkortet.

    da får jeg dualhead oppe å gå.

    Da har jeg ingen HDMI lyd..

    Tilbake uten ekstra skjerm bare for å utelukke den for neste store problem.

    jeg har bilde på tv'n, lyd via HDMI og alt.
    Jeg skrur av tv'n, jeg kan fortsatt høre musikken, som er da riktig, skrur jeg på tv'n så plutselig sier den no signal, og jeg mister onkyo'n som skjermenhet på pc'n.
    skrur jeg av tv'n igjen får jeg igjen lyden og den finner reciveren...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •