Lav lyd i pre-out på NAD c320

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lav lyd i pre-out på NAD c320

    Nettop Kjøpt ny forsterker med en kompis. kjøpde den billig (1500kr.)
    Jeg kjører ett par Cerwin Vega ve12f på den. og i pre-out'n har jeg en cls-15sx subwoofer. for att jeg skal få noe effekt av subben må jeg skru volumknotten på 3/4.
    Er dette normalt ? eller er det noe jeg kan gjør for å få høyere lyd av pre-out'en ?

    Takk For svar :-D
    mvh. R.Mek

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    :o

    Ingen som vet noe ? ::???:

  3. #3
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du forsøkt å justere opp nivået på pre-out utgangen på forsterkern ?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    forsterkeren av ikke "volum justering" til pre-out'en. viss ikke den er på fjernkontrållen. for den har ikke jeg ;p

  5. #5
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du får spørre han kompisen din da. Evt finne ut om det er justerbar pre-out på den idet heletatt. På min T753 er det ihvertfall knapper på kontrollen...
    edit; Og sjekke hva delefrekvensen bakpå subben står på. Den bør stå på omkring 80hz. Og det er ganske normalt at nivået på subben må ganske høyt opp på "skalaen" før den "våkner"

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2009
    Poster
    176
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    han har ikke sett noe til kontrållen, og han har aldir brukt preouten.
    får vell bare leve med att volumet er lavt. det er no bare er skru subben på full guffe det ;P

  7. #7
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ved den ene pre out terminalen på noen Nad er der en litenbryter for volum, men det er der tydeligvis ikke på din da.
    Om subben har høyttaler terminaler inn bak på, da kan du sette et ekstra sett høyttaler kabler fra dine høyttalere til High Level inn (høyttaler terminaler inn) på subben, kanskje det er bedre....da fjerner du kablen fra pre out på din forsterker og bruker bare høyttaler kablene. Se manualen....

  8. #8
    Intermediate Ulf-B sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    1,698
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bruker du dobbelt sett signalkabler fra pre-out til sub? Hvis du ikke gjør det, mister du den ene kanalen - og da kan signalet oppleves som litt svakere enn vanlig.
    1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
    2) SB Classic, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD11 DAC, Copland DRC-205, Primare DVD30, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc D1, Amphion Impact 500 sub
    3) SB Touch, Benchmark DAC-2 HGC, 2x Bel Canto e.One Ref. 1000, ProAc 1SC, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •