Problemer med bash 500w forsterker

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Unhappy Problemer med bash 500w forsterker

    Hei

    Jeg har akkurat fått mine to bash 500w forsterkere i hus. Skal brukes på 2 diy svs pc12 plus subber. Men jeg har fått et problem. Jeg koblet til forsterkerene til strømnettet og da virket de. De er 230/250 volt som vi har i Norge. Jeg koblet så til høytalerkabel i forsterker og i sub. Kobler så til rca kabler, for signal. Jeg tar på forsterkeren. Får signal og lyd fra subben, men veldig så begynner forsterken å lukte svidd. (har lest at det er sånn de lukter når de er ny). Så skrur forsterkeren seg av, og sikringen er røket. Jeg skifter sikring. Men da ryker den igjen selv om jeg har koblet av alle kabler utenom strømmen. Dvs bare ac kontakten er koblet til. What to do? Forsterkeren er ikke i noen kasse eller noe. Den var litt varm osv.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta kontakt med levrandøren... høres ikke normalt ut da det skal litt til før bash forsterkerne blir varme

  3. #3
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har gjort det. Jeg forstår det ikke selv. Det er liksom ikke normalt. Jeg skal se over alle kablene en gang til.
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

  4. #4
    Expert Ostemannen sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    5,350
    Takk & like
    Nevnt
    3 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei

    Jeg får de ikke på nå, selv om jeg har skiftet sikring. Noen ideer?
    Mentor 8 - NAD M50 - NAD M51 - NAD M52 - 2x NAD 275

    Sjekk ut Min Hifi!
    Her er min hjemmekino!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •