Blinkende dioder på min H/K AVR-4550

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Blinkende dioder på min H/K AVR-4550

    Har en HarmKardon AVR-4550 reciever som funker bra, men de siste månedene har det begynt å skje noe "rart". På det vedlagte bilde ser man displayet foran hvor det er indikert hvilke lydsystem som er i bruk (Dolby, DTS etc.). Ved dekoding av DD-signal lyser en diode ved siden av DD-merket osv.

    Det som skjer nå er at det lyser som før i den rette dioden, men noen av de andre diodene har begynt å blinke/"blafre" som om det skjer noe a la en dårlig kontakt eller noe. Dette går ikke utover lyden, men jeg lurer på om det kan være noe mer alvorlig på gang?

    Noen teorier?


  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som kan hjelpe?

    Lurer på å sende den på rep., men er det verdt det?

    Takk

  3. #3
    Intermediate Brusveen sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Skien
    Poster
    946
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har de forverret seg over tid eller er det fremdeles likeins som det var i november? viss det ikkje har skjedd noko endring så kan det berre vera at det er kontaktene som begynner og bli "slitt".

    Dersom det ikkje har noko innverkad på lyden eller det har forverret seg så trur eg det kanskje ikkje er så aller farligs, eventuelt så kan du ta den til ein elektroreperatør som kan se på det.

    Brusveen aka Oladonk

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har en HK 980 med et av/på lys som har begynt å blinke når det skal vise at den er påslått.

    Man får vel hva man betaler for. Heldigvis skal den ut veldig snart.
    ATV3 - Aune X1 Mk2 - Dayens Menuetto - Klipsch RB-61 II
    WooAudio WA6 - HiFiMAN HE500
    Til salgs : B&W 685 S2 / SA Mantra 50

  5. #5
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk.

    Den er jo sju år gammel. Men kostet opprinnelig 10 laken og jeg er fornøyd med lyden. Ikke noen forandringer som jeg har lagt merke til. Det som samtidig har skjedd er at den "plutselig" nullstiller alle innstillinger så alt må stilles inn på nytt. Kan det være dårlig batteri på "hovedkortet" eller noe?

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    1,030
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    7 år gammel ? DJeez ! Her i heimen har komponentene stor flax om de blir stående mer en 6 mndr

    Føler nesten for å ta en " Spesialagent OSOs AV-tips -3 enkle trinn for bedre lyd / bilde " til deg.

    1. Kast dritten i søpla.
    2. Handle inn ny og fancy forsterker.
    3. Len deg tilbake å nyt ditt nye produkt.
    ATV3 - Aune X1 Mk2 - Dayens Menuetto - Klipsch RB-61 II
    WooAudio WA6 - HiFiMAN HE500
    Til salgs : B&W 685 S2 / SA Mantra 50

  7. #7
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hehe, brukt litt bucks på Kuro nå, så ny forsterker får vente. Denne gjør nytta lenge enda, bakoverkompatibel som den er.

    Hører mest på headset likevel pga. unga og kona... (flere som sliter med det, hehe?)

  8. #8
    Intermediate Brusveen sin avatar
    Medlem siden
    May 2010
    Sted
    Skien
    Poster
    946
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Batteriet er jo der for og kunne "save" innstillingene på Forsterkeren, så sjansen er nok stor for at det er batteriet som begynner og bli gåent.. Ofte er de det enkleste løsningane som er rett vert forsøket i vertfall.

    Rekner med det er eit slik vanlig rundt flatt batteri som sitter i desse.

    (har heldigvis komt i giftemodus enda. Har vore heldig med damene og :P så lenge det ikkje går ut over andre ting så har det vore greit..

    men med godt headsett så funker jo det bra og

    Brusveen aka OlaDonk

  9. #9
    Active
    Medlem siden
    Jul 2007
    Poster
    426
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her er en video av problemet:

    YouTube - Problem with Harman Kardon AVR-4550



    To andre problem som muligens henger sammen med dette er at den av og til mister alle innstillinger, og at den en sjelden gang i blant plutselig begynner å skru opp volumet til maks.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •