Nad = 0 bass?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8

Tråd: Nad = 0 bass?

  1. #1
    Intermediate reimers sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,382
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nad = 0 bass?

    har en nadt744 som er koblett opp mot ett par nad c270 på mine cerwin vega al1000. med dette oppsettet får jeg null bass i det hele tatt. virker som alt under 100hz dempest som bare juling. får mye bass om jeg skrur på subben min men uten får jeg i praksis 0 bass. har sjekka alt jeg kan finne av instillinger i forsterkeren uten å få noe bedre bass. har og sjekka att høytalerene er kobla i rett fase uten forbedring. hva kan dette være da? høytalerene er stilt til large i forsterkeren

  2. #2
    Intermediate Neo83 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Sted
    Ændal
    Poster
    680
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sett om front står på small?

  3. #3
    Intermediate reimers sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,382
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    som jeg skreiv i inlegget over ja alle høytalere er stilt til large.

  4. #4
    Intermediate Neo83 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2009
    Sted
    Ændal
    Poster
    680
    Takk & like
    Blogginnlegg
    1
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av reimers
    som jeg skreiv i inlegget over ja alle høytalere er stilt til large.
    Ahh beklager, leste ikke den siste setninga

  5. #5
    Intermediate reimers sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,382
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kobla nå på en gammel sony 2x100w forsterker å fikk mer bass med en gang. merkelige greier

  6. #6
    Active Cax sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    369
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva skjer om du setter subwoofer off i receiveren? Jeg har ikke hatt noen slike problemer med T743, men så har jeg ikke hatt sub heller.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    168
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har hatt en t743 og to C270 før og det funka fint. Er det noe særlig forskjell når du justerer bassen? Kan jo være rommet. Vet jo at Nad kan være litt kaldere i dyp bassen enn andre, men spiller høyere og kraftigere. Prøv å skru av subben og så juster dele-frekvensen. Da husker jeg at det ble mer bass av en eller annen grunn:P. Eller så må du kanskje prøve en equalizer eller noe.

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,269
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har receiveren noe som heter direkt/pure direkt, ville jeg prøvd denne for å koble ut alt av romkorreksjon av receiveren. Siden du har fått mere bass med å bytte forsterker, uten å flytte på HT, er det ikke plassering det er noe feil med.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •