Denon 3805, smeller i PS3 meny og source-valg.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon 3805, smeller i PS3 meny og source-valg.

    Hei,
    Har fått låne en Denon 3805 hvor det analoge inngangskortet har røket. De digitale inngangene derimot fungerer knirkefritt.

    Problemet oppstår når jeg kobler de to høyttalerene (XTZ 99.26) til Denonen og bytter kilde. Når jeg vrir på input source hjulet på recieveren så beveger basselementet på den høyre høyttaleren seg noe helt vanvittig. Virker nesten som det bånner. Venstre oppfører seg helt normalt. Samme skjer når jeg går i menyen på PS3 og istedet for det lille klikket så popper det i høyttaleren og elementet vandrer nesten ut av kassa. (Spørs på volumet). Når jeg kobler ut den høyre høyttaleren og bare kjører den venstre så fungerer det HELT normalt. Samme når jeg spiller musikk, så fungerer det som bare det.

    Innspill til hva som kan være galt? Noe å gjøre noe med evt?

    Mvh
    Tor j.

  2. #2
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen som har noen tanker om hva dette kan skyldes?
    -t

  3. #3
    Newcomer chras sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    171
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde noen ulyder ifra mine høytalere, men det gjaldt stortsett musikk.
    Det jeg gjorde var å nullstille maskinen (Ps3'n) til fabrikk innstillinger.
    Men det var kun da jeg spillte musikk, så vet ikke om det samme gjelder for deg.

  4. #4
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har faktisk ikke ulyder NÅR jeg spiller, det er når jeg hopper rundt i menyen og også når jeg bytter source direkte på recieveren... Det er det som er så rart..
    -t

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    94
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikkert hjulet som er slitt eller så har den et jordingsproblem?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2007
    Poster
    197
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Regner med du ikke har fjernkontroll totto? Har ikke du en harmony du kan teste, så kan du se om det skjer det samme når du bytter source med den.

  7. #7
    Active totto sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Poster
    450
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av iceball
    Regner med du ikke har fjernkontroll totto? Har ikke du en harmony du kan teste, så kan du se om det skjer det samme når du bytter source med den.
    Har fjernkontrollen jo, skal selvfølgelig teste det, men virker jo rart at det er samme lyden når jeg skrur på hjulet som det er når jeg navigerer rundt i menyene på ps3. Normalt sett på ps3 så er det ett lite pip, og jeg får dette pipet fra venstre høyttaler, men den høyre gir en ulyd og slår noe vanvittig. Kobler jeg ut høyre høyttaler så funker alt strøkent... Har ikke samme greia med en Sony reciever jeg har, så det virker ikke som om det er høyttaleren..
    -t

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •