Ubegripelig problem med reciever/effektforsterker - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 25 av 25
  1. #21
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Seppola
    De er begge koblet til samme ujordete skjøteledning. Må bruke skjøteledningen fordi kablene er for mange og for korte. Hele huset er ujordet.
    Hvilken rolle spiller dette?
    Hadde selv en del sære lyd og bildeproblemer når jeg hadde halve anlegget tilkoblet jord, resten ujordet. Ordnet seg når jeg flyttet alt over på ujordet.

  2. #22
    Newcomer Seppola sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Doc.G
    Hadde selv en del sære lyd og bildeproblemer når jeg hadde halve anlegget tilkoblet jord, resten ujordet. Ordnet seg når jeg flyttet alt over på ujordet.
    Kan det være at anelgget ikke får nok strøm?

    Edit:
    Jeg koblet iPhonen til effekttrinnet direkte, mens alle andre komponenter var avslått, det hadde ingen effekt, feilen var der som før.

  3. #23
    Intermediate ragwo sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    2,710
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Seppola
    Kan det være at anelgget ikke får nok strøm?

    Edit:
    Jeg koblet iPhonen til effekttrinnet direkte, mens alle andre komponenter var avslått, det hadde ingen effekt, feilen var der som før.
    Da er sannsynligheten veldig stor for at det er effekten som er defekt.
    2x Devialet Silver Phantom, Devialet Dialog
    SB Touch

  4. #24
    Newcomer Seppola sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    52
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får forsøke å ringe NCMS i morgen å spørre litt om hvordan de tester, og hva som kan utløse en feil som dette.

    Ser nå på pakkseddel fra NCMS, der står det i beskrivelsen av feilen "spiller lavere i venstre kanal" noe som ikke stemmer, den spiller lavere i høyre kanal, jeg må ha blandet med hvilken høyreside. Jeg ville tro at det ikke skulle spille så veldig stor rolle, fordi de må teste begge kanalene for å få en referanse til hva som er "lavere"? eller er det en annen måte det gjøres?

  5. #25
    Intermediate
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    533
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ville ha kjøpt en annen receiver på en av elkjøp sine helge tilbud å testa. Blir det ordnet behold den og selg den du har brukt. Blir det samme problem så er det bare å levere tilbake receiver på 30 dagers full retur rett.

    Viser det seg at feilen fortsetter med ny receiver må det vel være effektforsterkern.

    Det kan jo være av en eller annen grunn at de 2 produkta ikke er en god match sammen.

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •