NAD T785 Hjemmekinoreceiver +B&W DM683 Høyttalere låter bare crap?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Exclamation NAD T785 Hjemmekinoreceiver +B&W DM683 Høyttalere låter bare crap?

    Hei jeg har et problem med at frontene og øvrige kanaler ikkje spiller bass i det hele ***ns!!. Sub gjør hele bassjobben og det blir feil...
    Noen som har vert borti dette? Har flyttet rundt på høytalerne uten antydning til forbetring.
    Hifiklubben i Ålesund skal få dette tilbake!!
    Har vert en lokal hifi-expert å prøvd seg fram, uten hell?
    Noen tips? Noen (hemmlige instillinger jeg har oversett)
    Finnes det en total reset på denne forsterkeren
    Har prøvd flere lydkilder, ps3 og pc
    1x Nad T785
    1x Klipsch RT-10d
    1x Cerwin vega center
    1x B&W DM683
    2x Patos MKII 310
    2x Patos MKII 410

  2. #2
    Expert da-ty@online.no sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    5,595
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jacksande
    Hei jeg har et problem med at frontene og øvrige kanaler ikkje spiller bass i det hele ***ns!!. Sub gjør hele bassjobben og det blir feil...
    Noen som har vert borti dette? Har flyttet rundt på høytalerne uten antydning til forbetring.
    Hifiklubben i Ålesund skal få dette tilbake!!
    Har vert en lokal hifi-expert å prøvd seg fram, uten hell?
    Noen tips? Noen (hemmlige instillinger jeg har oversett)
    Finnes det en total reset på denne forsterkeren
    Har prøvd flere lydkilder, ps3 og pc
    1x Nad T785
    1x Klipsch RT-10d
    1x Cerwin vega center
    1x B&W DM683
    2x Patos MKII 310
    2x Patos MKII 410
    Hvilke innstillinger har du under speaker setup? Delefrekvens etc??

  3. #3
    Intermediate bjarne82 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    1,566
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du brukermanualen? Hvis ikke så mener jeg at du finner den på nadelectronics.com

    Det er ikke et faseproblem på frontene? Prøv å bytt pluss og minus på den ene høyttaleren.

  4. #4
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jacksande
    Hei jeg har et problem med at frontene og øvrige kanaler ikkje spiller bass i det hele ***ns!!. Sub gjør hele bassjobben og det blir feil...
    Noen som har vert borti dette? Har flyttet rundt på høytalerne uten antydning til forbetring.
    Hifiklubben i Ålesund skal få dette tilbake!!
    Har vert en lokal hifi-expert å prøvd seg fram, uten hell?
    Noen tips? Noen (hemmlige instillinger jeg har oversett)
    Finnes det en total reset på denne forsterkeren
    Har prøvd flere lydkilder, ps3 og pc
    1x Nad T785
    1x Klipsch RT-10d
    1x Cerwin vega center
    1x B&W DM683
    2x Patos MKII 310
    2x Patos MKII 410
    Og du er sikker på at du ikke utsetter signalet for delefiltrering i receiver?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Front: Large
    Center: Small 70Hz
    Surrond:Large
    back: 2 large
    Subwoofer: on
    Enhanced bass: on

    Når fronter blir sett til large må enhanced bass vere on ellers spiller sub ikkje på vanelig musikk. Har prøvd å sette de på endre instillinger og.
    Etter slik jeg fårstår det kan man ikkje stille Eq inviduelt på denne forsterkeren? Hver enkelt kanal
    Bruksanvisningen har jeg men den gir ikkje meg noen gode svar.
    Vi testet faseproblemer, her var det ingenting å utsette på.
    Noe delefiltrering har jeg ikkje på.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    13
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så det er ingen som har et tips?

  7. #7
    Newcomer Axelander sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har selv en t785 på 8008 og det svinger bra. hvordan blir det med annen forsterker i samme rom på samme musikk?

  8. #8
    Newcomer Axelander sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kjørt romkorrigering? isåfall, prøv å slå den av. den kan gjøre alt veeeldig lyst.

  9. #9
    Intermediate fordfiesta sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    1,071
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Jacksande
    Så det er ingen som har et tips?
    Hvor stort er rommet?
    ofte er det rommet det er gale med og ikke utstyret.

  10. #10
    Intermediate amazon1969 sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    569
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    • Har du spilt inn utstyret? B&W trenger min 50 timer før de løsner, spesielt i bassen.


    • Prøv å låne med deg en effekforsterker for å eliminere problemet med for lite effekt. 785 er kraftig, men er den kraftig nok for å utnytte potensialet i høyttalerene?

  11. #11
    Intermediate Chrisonfire sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    742
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    DM 683 krever luft rundt seg for å låte bra, skyv de ut fra alle vegger.
    Innspilling er også stikkord for bedre lyd.

  12. #12
    Intermediate Vincent_vega sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2005
    Poster
    2,338
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg hadde også et lignende problem med en Nad T763 jeg hadde en gang, enten så spillte den bass i sub eller i frontene, men ALDRI samtidig... :-|

    Var klin peise umulig å få bass i både sub og fronter samtidig, men det er vel slik Nad vil ha det?

  13. #13
    Intermediate bjarne82 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    1,566
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har det nok vært noe krøll på setup`en... Jeg har aldri opplevd noe slikt.

  14. #14
    Newcomer Axelander sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har da bass i front å sub samtidig. å alle de andre høyttalerene. og man kan ikke justere eq manuelt.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •