RX-V3900 slår seg av

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 12 av 12
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    RX-V3900 slår seg av

    Har opplevd ett par ganger at min Yamaha RX-V3900 finner det for godt å slå seg av..

    Noen som har opplevd noe lignende og kanskje vet hvorfor?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    160
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mulig det kan være det går varmgang i den, men det skal tåle såpass.

    Noe kontakter som ikke er helt korrekt satt i ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Nikita
    Mulig det kan være det går varmgang i den, men det skal tåle såpass.

    Noe kontakter som ikke er helt korrekt satt i ?
    Kanskje, men spilte ikke lenge eller veldig høyt når dette skjedde..
    Høytalerne er koblet i med bananplugger, og resten er stort sett HDMI kabler.. skjønner ikke at det skulle ha noe å si

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,269
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du sjekket at det ikke er noen av bananpluggene som kommer borti hverandre. +/-.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kenneth andersen
    Har du sjekket at det ikke er noen av bananpluggene som kommer borti hverandre. +/-.
    Ikke som jeg kan se.. skal litt til før selve pluggene kommer borti hverandre:P

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    1,432
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.

    Hadde et lignende problem med min NAD T754. Husker ikke helt hva som var galt, men mener at HFK sa det var noe med displayet.


    Edit: En stund så hjalp det faktisk å sette en bordvifte foran NADen, men til slutt måtte den på reparasjon.

  7. #7
    Intermediate unified86 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    1,678
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Min RX-v3900 slo seg av, og jeg fikk meldingen "Check SP-wires". Jeg sjekket at alle ledninger stod i skikkelig og at ingen kom borti hverandre.
    Skrudde på igjen, og fikk samme meldingen, forsterkeren slo seg av.
    Så så jeg bak igjen, rørte ingenting, slo på igjen. Da var forsterkeren på igjen for godt.
    Etter dette har det ikke skjedd igjen...
    Merkelig

  8. #8
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,269
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du fulgt dem hele veien til høyttalerene. Alle høyttalerene. Kan være bak på dem å.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kripet
    Har opplevd ett par ganger at min Yamaha RX-V3900 finner det for godt å slå seg av..

    Noen som har opplevd noe lignende og kanskje vet hvorfor?
    Det er visstnok et vanlig problem med denne forsterkeren som i prinsippet skal løses med oppgradering av software. Ta kontakt med forhandleren din. Det samme skjedde meg, og forhandleren kom innom og oppgraderte. Jeg har ikke hatt problemer siden.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Clio
    Det er visstnok et vanlig problem med denne forsterkeren som i prinsippet skal løses med oppgradering av software. Ta kontakt med forhandleren din. Det samme skjedde meg, og forhandleren kom innom og oppgraderte. Jeg har ikke hatt problemer siden.
    Vet du hvilken versjon han oppgraderte til?

  11. #11
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av kripet
    Vet du hvilken versjon han oppgraderte til?
    Du skal ha 1.07

    yamaha

  12. #12
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    121
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    Du skal ha 1.07

    yamaha
    Min hadde versjon 1.07, men etter at forsterkern fant det for godt å sjekke etter ny så har jeg nå versjon 1.08..

    Vi får se om det hjelper

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •