Offisiell tråd for Onkyo`s nye **7 serie - med bl.a TX-SR607, TX-SR707, TX-NR807 - Side 26

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 26 av 44 FørsteFørste ... 6 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... SisteSiste
Viser resultater 501 til 520 av 862
  1. #501
    Newcomer tomvanallen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tenkte jeg måtte informere om noe her: Jeg har min andre enhet av Onkyo TX-SR707. Den første ble svært varm og hadde firmware-versjon 1.09. Min nye er til min positive overraskelse ikke varm i det hele tatt og har firmware-versjon 1.14.

    Er dog usikker på om dette skyldes en annen hardware-revisjon eller om det faktisk er firmware'n.

  2. #502
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.
    Har nå skaffet meg to sp-996 som jeg bruker på frontene, men jeg klarer ikke å finne ut av trigger kabel.

    Hvor skal jeg putte kabelen i forsterkern?

  3. #503
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av crimar
    Hei.
    Har nå skaffet meg to sp-996 som jeg bruker på frontene, men jeg klarer ikke å finne ut av trigger kabel.

    Hvor skal jeg putte kabelen i forsterkern?
    12V trigger Zone 2.

  4. #504
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    12V trigger Zone 2.
    Da vil ikke forsterkern slå seg på selvom recivern er på :S

  5. #505
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fungerer fint til meg med Zone 2 i hvertfall. Har du kikket i manualen for hvordan du aktiverer Zone 2 nå da?

  6. #506
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    Fungerer fint til meg med Zone 2 i hvertfall. Har du kikket i manualen for hvordan du aktiverer Zone 2 nå da?
    Nei, det har jeg ikke gjort :/

  7. #507
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du skal se det virker når du har lest det..:-D

  8. #508
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Leste den ikke, men skrudde på zone2 med fjernkontroll og vips

    Da funker det.

  9. #509
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så hva var egentlig problemet? :-D

  10. #510
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    46
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    807

    Er det mulig å biampe front på pre-out slik det gjør på ht. utgangene.?Front+surr.back

  11. #511
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    Så hva var egentlig problemet? :-D
    At jeg ikke hadde skrudd på zone 2 på reciveren :s

  12. #512
    Intermediate LarsGr sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    1,947
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    12V trigger

    Tenkte jeg skulle koble til triggerkabel mellom Emotiva XPA-3 og TX-NR807, men jeg finner kun utgangene for Zone 2 og Zone 3 på Onkyoen.
    Kan jeg bruke en av disse? Zone 2 og 3 er nemlig ikke i bruk i mitt 5.2 oppsett.

  13. #513
    Expert antiloop sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    7,385
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du bruker 12V Zone 2. :-D

  14. #514
    Intermediate LarsGr sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    1,947
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av antiloop
    Du bruker 12V Zone 2. :-D
    Da prøver vi det. Takk for hjelpen.

  15. #515
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2010
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Sitat Opprinnelig postet av Karius
    Har mottatt ovennevnte receiver fra Elkjøp etter kampanjen nå nylig. Jeg har inntil nå kjørt et 2.1 oppsett med XTZ 99.26 og en 10.16 sub drevet av EC ECI-1. Vært så fornøyd at det var naturlig å fortsette med XTZ da jeg ønsket å prøve surround (5.1), så jeg har kjøpt en center i tillegg, 99.25. Bakhøyttalere ble Dynavoice S4. Jeg er helt nybegynner og håpet det var plug & play tross tykk manual og en mengde koplingsmuligheter. Mitt problem er at Audyssey ikke finner Surround back left. Jeg har frakoplet høyttalerkabler og koplet dette til stereoforsterker (ECI-1) og kan dermed slå fast at kineserne spiller, selv om jeg rødmende må innrømme at dårligere høyttalere har jeg aldri hørt. Så vidt jeg skjønner er det mer effekter/lyder osv i film disse er tiltenkt så jeg valgte minste motstands vei da disses utseende og str ble godkjent av sambo. Tanken var uansett å "snike" disse høyttalerne inn for senere å bytte dem ut med f.eks 93 WMT. Nok om det. Audyssey finner ikke Surround back left og avslutter med meldingen "Speaker detect error". Det er sjekket kabler i begge ender. Har løsnet og festet igjen 3-4 ganger med samme resultat. Jeg har sjekket og dobbelsjekket. Kablene er koplet til korrekt terminaler bak. Det er 12.5 meter nøyaktig lang Clas Ohlson-kabel, 2.5mm2, til bakhøyttalerne (til hver av dem). Håper ikke det er for langt for Onkyoen. Har noen vært borte i samme problemstilling? Noen tips til en fortvilet amatør?
    Hei
    Jeg hadde samme problemet "speaker detect error" på back left. Leverte den inn på elkjøp, fikk en ny 807 som funker : )

  16. #516
    Intermediate b-ill sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    972
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv å bruk Surround, ikke Surround Back. Det funket for meg.

  17. #517
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    34
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Best lyd fra ps3 og 807

    Har prøvd å finne ut hva som gir best lyd fra avspilling av blu-ray på ps3 (gammel modell), men det er ikke lett å finne et informativt svar, så jeg prøver med et innlegg.

    Har oppgradert anlegget ved innkjøp av Onkyo 807 , og har 7.1 oppsett. Ønsker å få mest ut av lyden, hva skal innstillingene stå på da på ps3 og recieveren for å oppnå HD lyd?

    Bør disse innstillingene endres når en bytter om å spille og ser film?


    Håper på noen kloke svar

  18. #518
    Intermediate crimar sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2009
    Poster
    1,319
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    phat eller slim ps3?

  19. #519
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2009
    Poster
    108
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen av dere som benytter "Music Optimalization" når dere spiller av musikk gjennom onkyoen?

  20. #520
    Intermediate hokeyh sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2009
    Poster
    983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd å finne ett svar på dette..

    Foreløpig sitter jeg å koser meg på ett par CLS-12 høyttalere.. Tenkte jeg skulle prøve Bi-amp for å se om det ble noe merkbar forskjell.. Joda, det funket jo det.. Funker fint i Pure Audio og Direct, men skifter jeg til stereo (for å ha med subben også) så er det som at bunnen er 10 ganger så høy som resten.. Altså det er ingen "sammenheng" i høyttaleren.. Er bare bunn nesten og groms, nesten som at surround2 back eller hva utgangene heter ikke er på lenger? (Er fremdeles litt diskant, men langt ifra nok).. Har prøvd å nullstille alt også.. Er en onkyo 707 b.tw

Side 26 av 44 FørsteFørste ... 6 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •