Noen som kan hjelpe meg med Denon avr-1508 ?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Noen som kan hjelpe meg med Denon avr-1508 ?

    hei, jeg har et stort problem her.
    jeg har nettopp skaffet meg en DENON avr-1508.
    til å begynne med virket den veldig god, men jeg får den ikke til å funke skikkelig.
    på en merkelig måte, får jeg bare et set Proson v series høyttalere til å funke på alt fra front, til surround. men uansett hvilke andre høyttalere jeg tester. så gir de ingen lyd.
    Men de gir lyd fra andre lydkilder.

    Bass ut, er en Bass pre-out phono kontakt. hvordan bruker jeg denne ?
    se jeg er helt grønn i dette, men jeg vil gjerne ha det til å funke.

    det er også et par med ext.in porter her. hva er de for ?

    en hvilken som helst form for hjelp ville jeg vært kjempe takknemlig for.

  2. #2
    Intermediate twelve sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    856
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du har koblet fem høyttalere + sub til forsterkeren?
    Men hvis du bytter ut Prosonene med noe annet, så får du ikke lyd i de i det hele tatt?

    Sub pre-out er beregnet på en aktiv sub, med innebygget forsterker

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av twelve
    Du har koblet fem høyttalere + sub til forsterkeren?
    Men hvis du bytter ut Prosonene med noe annet, så får du ikke lyd i de i det hele tatt?

    Sub pre-out er beregnet på en aktiv sub, med innebygget forsterker
    hmm, kunne du linet opp noen aktive subwoofere tror du ? og til svar på ditt sprøsmål, ja, jeg har testet med andre høyttalere i samme portene prosonene står i, viser seg at nå jeg tvinner sammen en annen høyttalers kabel, med den til proson. så blir det lyd. Men nå har jeg bare testet små høyttalere som noen fra jvc og creative.

    du tror ikke det kan ha med hvilken inn port jeg bruker ?
    eller om det er noen koblinger som skulle gått sammen eller lignende ?
    eller at kaliberet på høyttalerene er for lite ?

    slik ser det ut bak

    Dette er en av høyttalerene jeg har testet

    Dette er proson høyttaleren, iallefall en av de.

    EDIT, det er litt lyd fra de høyttalerene, men den er lav, og skranglete. noen grunn til det. ?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Løst

    vel jeg kommer til å ta den tilbake til HI-Fi klubben og se om de kan fikse den.
    takk for hjelpen iallefall.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •