Koble til subwoofer til receiveren

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Koble til subwoofer til receiveren

    Hei

    Jeg har en Denon AVR 1907 reciever og har nettopp anskaffet en XTZ 99 W10.16 Subwoofer. Kjøpte også med en subwoofer-kabel av typen Argon fra HIFI-klubben.

    Spørsmålet er da hvordan jeg får subwooferen til å fungere? Jeg har koblet subwoofer-kabelen fra Pre Out Subwoofer på receiveren til en av de to lavnivå-inngangene (rød og hvit) på subwooferen. Har også stilt inn Subwoofer on på receiveren under System Setup -> Speaker Config (eller noe sånt).

    Noen som kan hjelpe meg?

  2. #2
    Intermediate Mori sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    2,713
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som om du har koblet alt riktig.

    Har du kjørt auto-oppsett på receiveren, og får fortsatt ikke lyd ?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp. Har kjørt auto-oppsett på receiveren, men ingen lyd fra subwooferen. Spraking i alle høytalere utenom subwooferen mens jeg kjørte Auto Setup.

  4. #4
    Intermediate buzzlight sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2006
    Poster
    1,217
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Kenny84
    Jepp. Har kjørt auto-oppsett på receiveren, men ingen lyd fra subwooferen. Spraking i alle høytalere utenom subwooferen mens jeg kjørte Auto Setup.

    Har du satt høyttalerne til "Small" og ikke "Large" ?
    Står den på "Large", så tar frontene dine av seg bassen og ikke sub'n.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ai ai...jeg har fronthøytalerne mine til Large ja. Da har vi kanskje svaret? Skal hjem å prøve dette etter jobb Takk takk

  6. #6
    Newcomer Gehe sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Når det kommer til Denon og sub så må du sette LFE til on hvis du vil at subben alltid skal spille med anlegget. Da kan du ha HT på large samtidig som du har sub.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Okei. Skal prøve det også.

    Har også et annet spm når jeg først er i gang. Kjøpte en Argon Subwoofer-kabel men den "passer" ikke godt i subwooferen og receiveren. Må liksom trykke den hardt inn for at den skal sitte på. Skal det være sånn?

  8. #8
    Newcomer Gehe sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mener du at kontakten er trang, eller at kabelen ikke sitter skikkelig fast?
    En kabel av god kvalitet vil være litt hard og få på, men ikke umulig. Kan være lurt å vri kabelen på plass.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Jul 2009
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kabelen har en "hette" som skal gå over kontakten i både subwooferen og receiveren. Virker som man må ta i veldig for å få den helt over. Ellers sitter ikke kabelen i det hele tatt. Med en billigere kabel (vanlig lydkabel) så sitter den som hånd i hanske. Men skal vel være slik med kvalitetskabler sikkert. Er litt redd for å ødelegge kontakten i receiveren og subwooferen.

    Har denne kabelen:
    Kabel - Subwooferkabel | Hi-Fi Klubben: ARGON 5084S kabel

  10. #10
    Newcomer Gehe sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du får prøve å vri den på, det burde gå helt greit.
    Billige kabler passer ikke like bra, derfor føles det som om kabelen passer hånd i hanske. De er rett og slett litt for store og i mykt metall som flekser mye.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •