Kjøpt meg feil ledning

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    38
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lightbulb Kjøpt meg feil ledning

    Jeg har nettopp fått meg effektforsterkeren, En Cerwin Vega Effektforsterker 2.6KW. Men når jeg hentet den, kjøpte jeg med en 2 ledninger som skulle inn i effektforsterkeren fra NAD C320BEE. Jeg koblet de ledningene inn i AUX osv, men fikk aldri lyd, en kompis av meg som kan litt om dette, sier at det er den lille "PC" utgangen som skal kobles til effektforsterkeren.

    Der står det "IN" og "OUT"

    Kan noen si meg hva slags ledning jeg må kjøpe ? 8)

  2. #2
    Expert Skalle sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    6,577
    Takk & like
    Nevnt
    16 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Koble til i "pre out" du, så skal du se det går bedre.(regner med Nad har dette fortsatt)

  3. #3
    Intermediate frippsi sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    510
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Skalle
    Koble til i "pre out" du, så skal du se det går bedre.(regner med Nad har dette fortsatt)
    Jepp den har det. Fjern den sorte jumpern og koble til som Skalle sier. Den "lille" PC utgangen kan jeg ikke skjønne er noe annet en trigger innganger/utganger. Der får du ikke møe lyd nei

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •