Cerwin Vega a0.8kw2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cerwin Vega a0.8kw2

    Hei, har nettopp fått låne med meg en cerwin vega a0.8kw2 spilte med den i noen minutter også synes jeg den kuttet veldig fort spilte ikke høyt en gang. pluttslig så ville ikke forsterkeren mere den lyser konstant på protection og limit lysa. viftene går som normalt og alt, men ingen lyd. noen som vet hva som er galt? innstillinger eller noe sånt?

    MVH kristian.

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det når ikke sammen noen tråder på høyttalerkablene?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    nei, alt er isolert og den har vert på sjekk hos hifi-klubben for noen dager siden. har merket at vist jeg drar på litt så kutter den vist jeg går dette 3 ganger så går den i "forsvars" modus.

  4. #4
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvis det ikke er noe galt med forsterkeren så er det sikkert høyttalerene det er noe galt med.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Sep 2008
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det er forsterkeren det er noe galt med, men skal sende den inn snart for sjekk igjen..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •