NAD C375BEE + CERWIN-VEGA CLS-12 spiller bare mellomtone

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Post NAD C375BEE + CERWIN-VEGA CLS-12 spiller bare mellomtone

    Hei jeg har nettopp kjøpt meg en NAD C375BEE forsterker og 2 Cerwin vega CLS 12. Dette kjøpte brukt av kjæresten til kusinen min i svergie, det enste som var, fjernkontroll, eske samt manualer fulgte ikke med. jeg har sendt en mail til min lokale hifi klubb om de har mulighet til å bestille opp orginal fjernkontroll da jeg ikke har peil på å programmere en av de universale de selger. Her er da spørsmålet mitt jeg har null peiling på dette men har koblet opp høyttalerne på riktig måte. Det er da kun mellomtone som spiller, ikke bassen eller de små høyttalerene øvers, regner med at dette er noe man stiller inn på forsterkeren, men går dette uten fjernkontroll?

    takker for alle svar.

  2. #2
    Intermediate bjarne82 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    1,566
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette er ikke et forsterkerproblem. Enten feil med tilkobling eller selve høyttaleren.

  3. #3
    Intermediate Lars J sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    1,089
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Evt bare en sikring på bassen som har røket ?

  4. #4
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Lars J
    Evt bare en sikring på bassen som har røket ?
    Jeg mener å huske at det er sikring for HELE høyttaleren og ikke bass elementet.

    Btw: Sjekk broene mellom terminalene. Vis ikke kan du skru ut bass elementet og sjekke delefilteret, et stort kretskort med mange komponenter. Vis du ikke finner utav delefilteret kan du ta bilde å laste det opp her så kan vi se på det.

  5. #5
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er vel lite sannsynlig at de er tri-wiring så hvis terminalbroa mangler så skal diskanten spille sammen med mellomtonen.

  6. #6
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vell ja, men diskanter kalles ikke "de små høyttalerene øvers,"

  7. #7
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dj-vega
    Vell ja, men diskanter kalles ikke "de små høyttalerene øvers,"
    Er det flere elementer over mellomtonen enn diskanten da?

  8. #8
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nope, det var trådstarter som skrev det som var i hermetegn.
    Men uansett er trådstarter sikker på at han ikke hører lyd i diskanten? (det øverste elementet) og er det slik i begge høyttalerene?
    Vis det er slik, vil jeg tippe at enten er det delefilter feil eller er det svidde diskanter.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •