Denon 3806 og LG50PS8000 HDMI problemer.

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    335
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Denon 3806 og LG50PS8000 HDMI problemer.

    Hei. Kan begynne å forklare hvordan jeg har det.

    PC, tilkoblet Denon 3806 med HDMI
    PS3, tilkoblet Denon 3806 med HDMI
    Xbox 360, tilkoblet Denon 3806 med Komponent.

    Ellers har jeg både TV(LG50PS8000) og projektor(BenQ W5000).
    Siden Denon 3806 har bare 1 HDMI utgang bruker jeg foreløpigt den primitive måten, skifte hvilke kabel som går inn i Denonen. (Skal få kjøpt meg en switch som tar imot 1 signal og sender ut 2)

    På forsterkeren står HDMI convert OFF.

    Når BenQ W5000 står i fungere ALT. Men når jeg koblet til LG tven begynner ting å rote.

    Her er problemene:

    1. Vanskelig å få bilde på TV, jeg må slå på forsterkeren først også TVen rett etterpå, vist jeg venter for lenge får jeg ikke bilde.

    2. Lyden forsvinner, da må jeg gjenta prosedyre over, slå av alt. også slå det på i riktig rekkefølge. Dette skjønner jeg ikke hvordan TVen kan gjøre slik at forsterkeren mister lyden ?!

    3. For ikke skiftet inngang menst TV er tilkoblet, Vist jeg f.eks bruker PCen, også skal jeg sitte på PS3, når jeg da velger PS3 på Denonen så ser jeg i displayet på Denon at det står riktig, men lyden er fremdeles ifra PCen, samme med bilde. For å skifte inngang må jeg f.eks slå av alt, skifte inngang, også slå det på i riktig rekkefølge.


    Husk, ingen av disse problemene gjelder når projektør står tilkoblet..

    Har folk noen ideer?

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    335
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    BUMP. ingen ideer ?

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    335
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    BUMP, prøver en siste gang jeg..

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei.
    Fikk du ordnet dette? Jeg har samme reciever og tv, men har ingen av de problemene du har hatt. Utførte en Firmware oppgradering for noen år siden som visstnok skulle fikse noe med Hdmi problemer.

    Mvh. Tommy

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •