Skurrelyd generelt

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    2
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Skurrelyd generelt

    Har to stk Crest vs 450 effektamper og en nad C162 forforsterker. Alt er nesten helt nytt. For en uke siden strøyk begge effektampene med. Leverte dem inn på service, viste seg at kondensatorene hadde smeltet av en eller annen merkelig grunn. Tok det i bruk igjen i kveld og nå blir det skurring selv på lavt volum. Prøvd dem på CLSC-215, E-715 og HP-215, Cerwin Vega. Det samme skjer på alle.

    På service hadde han ikke inne kondiser som var på 60 amper, så det måtte inn 90 på begge to. Nå skurrer det som sagt på lavt volum og på høyt. Min teori er at kondensatorene ikke klarer å bli ladet helt opp. Men dette burde jo egentlig bare skje på høyt volum. Så hvorfor skjer det hele veien?

  2. #2
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Uansett årsak er det vel bare å levere de tilbake til service når ting ikke funker skikkelig etter første rep...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •